logo

Галин призна за изневяра и любовна връзка с колежка!

Галин призна за изневяра и любовна връзка с колежка!

Интервютата със звездите се пренесоха в социалните мрежи, а техните фенове влизат в ролята на журналисти. Всяка популярна личност дава разрешение на последователите си, за да им задава неудобни въпроси, на които те отговарят откровено. 

Наскоро в това се включи фолкпевецът Галин, а от отговорите му лъснаха много истини за него, които до този момент не се е осмелявал да признае в нито едно интервю. 

Сред въпросите имаше наистина лични, от които стана ясно, че в момента не е влюбен, но преди, когато е бил във връзка, се е случвало да изневерява. Галин призна още, че е имал връзка с колежка, певица, макар и не от неговия жанр.

Галин си свали гащите и изненада с пакета си СНИМКА 18+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin (@galin_music)

Сред другите признания, които Галин направи, бяха тези, че е пращал голи снимки, че е спал с човек само за една нощ и че много пъти е ходил без бельо.

Разбира се, сред въпросите имаше и доста, свързани с работата на Галин. Така той си призна, че неведнъж се е случвало да забрави текст на песен, докато я пее. Галин беше категоричен още, че т.нар. "война с Фики" не съществува, а двамата са в добри отношения. 

Галин заяви, че в момента е на етап от живота си, в който не се интересува кой какво говори за него, а се вълнува само да е коректен с хората, с които работи. Певецът сподели, че е имало и период, в който е искал да се откаже от музиката, но тези мераци са вече в миналото./show.blitz.bg