logo

Галин си свали гащите и изненада с пакета си СНИМКА 18+

Галин си свали гащите и изненада с пакета си СНИМКА 18+

Популярният и обичан фолкпевец Галин разпали страстите в социалните мрежи, след като пусна своя снимка, на която е само по долни гащи. 

Изпълнителят на "Дилема" остави фенките си с отворена уста, демонстрирайки перфектна физическа форма и впечатляващ пакет в гащите. 

Изненадващо признание от Галин за нещата, които го правят нещастен

"Другият пък свали и боксерките", приканват го в социалните мрежи разгорещени почитателки. А момчетата пък се интересуват от режима на Галин, който претърпя истинска метаморфоза и успя да извая тяло на Аполон.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin (@galin_music)

Галин използва една популярна фраза като статус под снимката: "Вашето голо тяло трябва да принадлежи само на тези, които се влюбват в голата ви душа". 

Фолк звездата успя да се наложи на пазара като един от най-обичаните артисти, но в същото време е сочен и за най-големия роден секссимвол, по който много момичетата точат лиги. Бялото бельо на Галин със сигурност ще влезе в мокрите сънища на разгонени фенки, които припадат при мисълта за него. 

Отскоро Галин се захвана и с продуциране на млади изпълнители, а към момента показва, че се справя доста успешно и звездите от неговия каталог се развиват скорострелно. Лидия и Десита се наредиха вече до топ имената в бранша, а мъжките попълнения Адам и Маджуна дават сериозна заявка да са следващите звезди на България./show.blitz.bg