logo

Фики призна нещо много лично за сина си!

Фики призна нещо много лично за сина си!

В събота Фики Стораро гостува в „Мармалад“ по bTV. В типичния стил на предаването, наред с шегите, певецът сподели и доста интересни истории от личния си живот, които не са ставали обществено достояние до този момент – както за себе си, така и за сина си.

„Тони младши е на годинка и 7 месеца. Вече ми казва „тати“. И на майка си казва „тати“. Няма по-хубаво чувство от това, да си родител“, умилява се младият татко.

Спипаха Фики в страшна издънка СНИМКА

Фики разказа, че малкият е хванал кларинет на прощъпалника, който са му направили, но и призна, че всъщност не са му дали голям избор: „Имаше само музикални инструменти – акордеон, кларинет, тромпет... и едни лекарски слушалки. Той какво да хване?“, смее се Стораро.

Фики се пусна гол и предизвика скандал СНИМКИ 18+

И все пак е сигурен, че музикалният ген е предаден и на неговия наследник. Той самият като малък е свирил на пиано. Започнал е от първи клас и се е упражнявал след училище по 6-7 часа на ден. Тогава не му е оставало време нито за момичета, нито за тренировки и мускули. В последствие, след като е усъвършенствал пианото, е наваксал пропуснатото.

Днес Фики ходи всеки ден във фитнес залата, може да е за 30-минути, но не пропуска. Признава, че много обича картофи и си хапва. Голямото му изкушение са чипсовете, особено когато ги види в бензиностанциите на път за участие. Но винаги се спира и не си купува.

Звездата на Пайнер гостува на Радост Драганова и Иво Аръков малко преди да замине с Галена на турне в Америка. Двамата отлитат на 20 ноември, а първият им концерт е в Лас Вегас./show.blitz.bg

Коментирай