Есил Дюран не издържа и призна: Синът ми трябва да види реалния свят и...

Есил Дюран не издържа и призна: Синът ми трябва да види реалния свят и...

Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли, а това даде повод и за неочаквани равносметки от страна на фолкдивата, които много изненадаха феновете й. Звездата призна, че е направила нещо нетипично за нея по повод годишнината си, правейки ретроспекция на всичко до момента в живота си.

"Смятам, че още до никъде не съм я докарала. Имам много, много работа да върша и най-важната ми задача, ако досега е била да докажа на света, че аз съществувам и заслужавам тяхното внимание, сега е по-скоро аз дали мога да заобичам и хората, които не ме обичат. Дали мога да се наслаждавам не просто на света, а на света на другите, които са по-различни от мен, които не са съгласни с мен. Искам да намеря по-лесен път да достигна до тях", сподели наскоро изпълнителката в "Тази събота и неделя" по bTV.

Есил Дюран пред БЛИЦ: Сърцето ми е с Турция и Сирия! СНИМКИ

Есил Дюран неотдавна бе и сред звездите, които подкрепиха с участието си "София прайд", което й навлече доста смесени коментари в мрежата. Самата тя не крие, че с това си решение е предизвикала голя  хейт по свой адрес, но и не съжалява, че го е взела.

Есил Дюран отвя всички на прайда в този секси вид СНИМКА 18+

"Тези хора са нашите деца. Абсурдно е, че по време по прайда от другата страна имаше шествие, което беше на християнското семейство, а тези деца са децата на тези християни", сподели още певицата.

Изпълнителката смята, че основният проблем на обществото ни е липсата на доверие.

"Ние нямаме доверие на никого, да не говорим за нашите полиците. Каквото и да ни кажат, съдя вече по себе си, ако преди 5-6 години мислех, че можеш да повярваш, да тръгнеш, да развееш идеята, вече не съм сигурна. А това, за да ви го кажа днес, означава, че те са се постарали доста за това", горчиво признава Есил Дюран.

Какво прави Есил Дюран? Изглежда невероятно на плажа СНИМКИ 18+

Фолкзвездата е щастлива и удовлетворена в личен план. Радва се на обичта на своя съпруг - композиторът Борис Павлов, а като най-голямото си постижение определя това, че е отгледала едно прекрасно момче. "Вече вижда резултатите и това ме кара да летя, да се чувствам толкова удовлетворена – аз и баща му", признава тя.

Споделя още, че синът й сега работи по едно стажуване, а нейната цел като майка е ясна:

"Искам да премине през много работи, да работи физически труд, навсякъде… В момента помага за едни корпоративни партита, подрежда маси, пътува с автобус. Досега не е пътувал с автобус, защото мама го дундуркаше. Реших, че той трябва да види какъв е реалният свят, да се научи, да натрупа опит, за да може да избере какво иска да работи. Щастливи сме, че изпитва удовлетворение от това, че припечелва по някой лев"./show.blitz.bg

Коментирай

Една жена

Една жена 13.07.2023 11:32

Аууу... "Да види реалния живот". А ТОЙ РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ Е ДА ПЪТУВАШ С АВТОБУС! ЖАЛКА РАБОТА!

До Една жена

До Една жена 13.07.2023 17:36

Вие сте жалка. Браво Есил само така.....успех на теб и семейството ти

Филип

Филип 13.07.2023 19:34

Синчето и е гей , а тя е предизвикала гол хейт.

........па

........па 13.07.2023 21:14

Сина и отдавна е видял реалността,майка му една е у дома и фалшива на фотошопирани снимки.

реалност

реалност 14.07.2023 2:41

И видя реалният свят-на майка си задника в жълто.....

Мамето

Мамето 14.07.2023 5:47

Стига с простотиите на тази певица,това е прах в очите на всички ни,че е гениална в живота,...разбираме,...нейните неизживяни "мераци" ...За син,ежедневие,дом!!!!!!

Лелка

Лелка 14.07.2023 9:45

Госпожо Дарен, като се гледате в огледалото, виждате ли жена на 50+години? Не, нали. Ами как да порасне синът Ви? Какъв пример му давате за живия живот? Той винаги е живял в свят, който го дундуркат. Късно е да го превъзпитавате, изтървали сте времето. Проблемите със сина Ви тепърва предстоят.

Анонимен

Анонимен 14.07.2023 10:27

Как да види реалния свят, като гледа и взема пример от родителката си. Г-жо Дюран не се правете на това, което отдавна не сте и може би синът Ви тогава ще започне да се осъзнава, че е пораснал. Примерът на родителите е най-вече това, което възпитава.

Хмм,

Хмм, 14.07.2023 10:31

Реалният свят се показва и възпитава у децата ни от самите нас родителите. Така, че не се учудвайте и не се оплаквайте. Но, за жалост сте изпуснала времето и сега започвате да си сърбате това, което сте си надробили.

Недкова

Недкова 14.07.2023 17:15

Тя пък една певица?!

Голямо превземане!

Голямо превземане! 15.07.2023 0:41

От заглавието: " ...не издържа и призна..." Ами то голямо не издържане и още по- голямо признание! Дрън, дрън! Хайде стига с тези превземки!

ха ха Хо

ха ха Хо 15.07.2023 21:50

На снимките където сина и е малък Есил изглежда по-възрастна отколкото на снимките къдет сина и е на 18г.Изкарала се по-млада от него.Да ''живее'' фотошопО който изкриви реалността.

Анонимен

Анонимен 04.01.2024 10:36

Докато мама решава всичко за синчето, как то да има реален поглед върху живота. Маминото синче расте в ненормална среда, в силна заблуда за реалността. А, когато мама вече я няма, какво ще стане? Пример затова е синчето на Софка. Как да ни е нормална държавата с такива ненормални хора.