Емилия с шокиращо признание за омразата върху нея от страна на...

Емилия с шокиращо признание за омразата върху нея от страна на...

Фолкпевицата Емилия е сред популярните личности, чието име не спира да се дъвче в медиите. Може да се каже, че тя е отнесла много обиди и продължава да търпи хорската злоба. 

За първи път изпълнителката на "Весело момиче" си позволява да каже цялата истината и какво й е причинила тази злоба от страна на журналисти и почитатели. 

Емилия шокира с офертата, която получи от бившия мъж на Кристина Димитрова СНИМКА

„Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили. По-тежко е, когато медиите те „дъвчат“ и те обиждат, отколкото почитателите. Смея да твърдя, че почитателите са много по-меки в изказванията си, по-градивни коментари има там. Няма тази злоба, която едно време беше по вестниците. Преди жълтите вестници бяха много голям хит, защото това беше нещо ново. Много грозни статии съм чела и за себе си, и за свои колеги. Доколкото сега при почитателите няма такъв голям хейт, какъвто се изливаше в пресата “, открито споделя певицата.

По време на пандемията Емилия се увлича по социалните мрежи. Намира го като единствения начин да бъде близо до своята публика. Взе да ми харесва и взех да се увличам по Инстаграм, по Фейсбук, по  YouTube-канала ми… Аз съм от по-другото поколение, когато ние започвахме, тези неща не съществуваха. Всичко беше живи контакти, всичко беше много по-истинско… Ако трябва да направиш нещо, ти трябва да отидеш и да го направиш, а сега може да не отиваш и да го правиш“, обясни в свое интервю тя. 

Емилия шашна с новата си визия СНИМКИ

„Аз го преоцених, особено по време на пандемията. Единственият начин да бъдеш по-близо до публиката си е виртуалният свят и ако го нямаше, това щеше да ни осакати нас, изпълнителите, артистите. Щеше да бъде много тежко. Сега лично аз се занимавам с всеки един мой профил, чета коментари, отговарям… Докато имам време, ще се възползвам“.

Искрено се надява да има възможност да отпразнува предстоящия си рожден ден на 21 март, след като миналата година плановете й внезапно отпаднали с обявяването на пандемията няколко дни по-рано./show.blitz.bg

Коментирай