logo

Емилия шокира с офертата, която получи от бившия мъж на Кристина Димитрова СНИМКА

Емилия шокира с офертата, която получи от бившия мъж на Кристина Димитрова СНИМКА

Фолкпевицата Емилия сподели с последователите си в социалните мрежи, че е откликнала на нова изненадваща покана. Това със сигурност ще я отличи от останалите представителки на фолка, което пък силно притесни почитателите й, които се притесниха за бъдещето й в този жанр. 

Изпълнителката на хита "Акула" предизвика бурна дискусия с откровението, което направи. Оказа се, че в първите дни на новата година е получила изненадващо обаждане от Агент Тенев - бившият мъж на Кристина Димитрова, а офертата се оказала добра и фолк легендата решила да приеме. 

 

След първите дни на новата година,бях поканена от Агент Тенев да участвам в два интересни за мен проекта,заедно с...

Публикувахте от Emilia в Вторник, 12 януари 2021 г.

Емилия получила покана да се включи в два нови проекта, които нямат нищо общо с чалгата. В тях ще се включат още величия като Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Теодосии Спасов, Васил Петров, Панайот Панайотов, Сандра Александрова и Хилда Казасян. 

"Записахме две песни. Едната песен е по случай 50ят юбилей на най-слушаните през годините програми на БНР “Хоризонт” и “Христо Ботев”, която от 4 януари вече е в ефира на радиостанциите. Юбилейната композиция е на Стефан Димитров и аранжимент на Артур Надосян, а стиховете са дело на Агент Тенев. Втората песен е със социална тематика за нея ще ви споделя, когато му дойде времето. Към нея ще има и видеоверсия, която ще ви представя много скоро. Дано и на вас в началото на новата година са ви се случили хубави неща, ако ли не, дано щастливите дни предстоят в живота ни", написа Емилия в Инстаграм и "Фейсбук"./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 14.01.2021 13:41

Сириеца плаща за да я пробутва навсякъде.Но чалгарията си чалгария.Само замърсява такива проекти.

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 15.01.2021 12:25

Офертата е била да му куса мармаладенио

Жаклин

Жаклин 07.02.2021 10:54

Стига злобари! Ще се пукнете от злоба,тя ще ви изяде главите и нищо няма дацполучите! Ще си останете злобни и лоши хора! За Емилия не мислете! Тя си е много добре,добрите хора Бог ги възнаграждава!