Емилия разтърси мрежата с това признание СНИМКИ

Емилия разтърси мрежата с това признание СНИМКИ

Фолк дивата Емилия разтърси феновете си с това, което сподели в социалната мрежа. Гласовитата блондинка явно е доста притеснена от ситуацията с коронавируса в страната, потвърждение за това са следващите редове.

"Преди седмица животът ни вървеше обичайно. По план. Днес е различно. Преминаваме през изпитание. Всички заедно. Нека заменим паниката с любов, смирение и отговорност. Към нас самите, към родителите си, към децата си.

Башур изригна с коментар за Емилия

И на мен не ми харесва, но наистина не е време за купон. Останете си вкъщи, помислете за себе си, помислете за другите. Време е да бъдем ХОРА. Време е да бъдем единни и да преминем ЗАЕДНО през тази трудност", призова Емилия от официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Шок! Гръмна истината за Емилия и Башур, и е повече от неочаквана СНИМКИ

"Всеки сам избира как да приема предизвикателствата в живота си. Както писах наскоро – каквито и препятствия да ви изскачат на пътя, само вашата реакция определя положителни или отрицателни са те за вас. Аз избирам да намаля темпото, да обърна внимание на семейството си и да планирам спокойно бъдещите си проекти.

Тази спирачка на обичайното ни ежедневие е шанс да преосмислим важното за нас, да се огледаме и да продължим по-силни, по-разумни и по-състрадателни и по-осъзнати. Нямам търпение да сме отново заедно, да се забавляваме и да се поздравяваме, че лошото е зад гърба ни!

Ето какво се случва между Емилия и Башур СНИМКИ

Желая ви здраве и пълноценно време вкъщи с любимите ви хора. Ще се справим ЗАЕДНО! Нека да покажем на света единност. Нека запазим България!", пише още поп фолк изпълнителката.

Думите на Емилия предизвикаха бум от харесвания и положителни коментари, и за броени часове събраха хиляди. Всички фенове на певицата я подкрепиха и й изпратиха виртуалната си подкрепа и любов с множество емитикони във формата на сърца.

Емилия разкри истината за брака си с Башур!

Припомняме ви, че първата поп фолк изпълнителка, която спря своите участия по нощните заведения, още преди те да бъдат затворени, бе Преслава, която обяви, че отлага всичките си публични изяви заради разпространението на коронавируса у нас./show.blitz.bg

 

Коментирай