Емилия разкри нещо много лично, изненадата е голяма СНИМКА

Емилия разкри нещо много лично, изненадата е голяма СНИМКА

Фолк звездата Емилия зарадва почитателите си с новината за нова песен, но в същото време направи и доста лично и изненадващо признание. 

Изпълнителката на "Турболенция" е в подем на своята кариера, но в личен план преживя не малко удари, които преобърнаха живота. Наред с гадостите, които животът й поднесе, тя се похвали, че е приключила с един вреден навик, след който гласът й се е избистрил и вече пее по-хубаво. 

"Имам тази песен от 5 години. Записвала съм я над 10 пъти и все нещо не ми харесваше. Когато я чух за първи път си беше готино трап парче. Съпруга ми тогава предложи на Кости да сложи гайди - наистина стана много интересно и до там.

После живота ни поднесе не толкова хубави неща, изправянето след тях беше тежко и забравих за песента. През тези години съм си я слушала милион пъти и се питах какво още ми липсва, за да я представя на почитателите си, след това дойде пандемията и пак остана на заден план.

 

След като забременях отказах цигарите и така девет месеца. Никога повече не запалих цигара и до днес. Един ден в студиото реших пак да пробвам и да запиша 5 годишната си песен. Гласа ми се беше изчистил от цигарите и беше кристално чист. Звучах уникално! Много се изкефих и я записах на един дъх. Кости също промени някои неща по аранжимента. Ето това е моята самостоятелна песен - получи се най-накра.

И ето дойде момента на истината. Ако кажа, че не се вълнувам, ще излъжа. Вълнувам се като малко дете, защото ми е много на сърце, защото пак имам песен с послание. Патриотично послание към всички българи тук и по света. Където и да се намирате, в която и точка на света, да знаете, че с тази песен ви докосвам. Исках да я пусна през февруари - това е месецът на моето щастие-Жоржина. Тя е вдъхновението ми. Първият й рожден ден и първата ми самостоятелна песен от доста години насам. Подарявам ви я с гордост и благодарност: "БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ", хвали се Емилия в социалните мрежи./show.blitz.bg


 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 24.02.2023 12:57

Изцеди БАХУРА и преглътни, гласът ти още повече ще се изчисти.

йокин

йокин 24.02.2023 19:37

Добре,че не е спряла,секса.