logo

Емилия алармира за страшна измама с нейното име

Емилия алармира за страшна измама с нейното име

Фолкпевицата Емилия алармира за огромна измама, в която трети лица замесиха нейното име. През последните седмици в същия капан паднаха и други популярни личности, сред които Никол Станкулова, Григор Димитров, Слави Трифонов и т.н. 

Оказа се, че актуалната пайнерка също е попаднала на тази подла схема, от която недоброжелатели искат да изкарат бързи и нечестни пари. Те използват имената на популярните звезди, за да ги накарат да си дадат личните данни, уж участвайки в някакви измислени томболи. 

Емилия стана секси хищник, изненада със... СНИМКИ

Емилия показа любопитно ВИДЕО и направи много лични признания

"Внимание. Не обръщайте внимание на съобщения и live чатове от профили с моето име /или подобни на моето/ и моите снимки. Това не съм аз и не е изпратено от мой профил. Фалшиви са. Всички клипове и съобщения свързани с пари и големи суми са измама. Нека всеки, който попадне на нещо подобно да докладва профила незабавно', алармира светкавично блондинката. 

Преди броени дни на пазара се появи и нейният дългоочакван албум "Акула", който освен на CD, нейните фенове могат да го закупят и на флашка, което е прецедент за пазара в България. Емилия се похвали и с нови календари и картички, които се оказаха радост за нейните заклети почитатели./show.blitz.bg

 

Внимание️️️ Не обръщайте внимание на съобщения и live чатове от профили с моето име /или подобни на моето/ и моите...

Публикувахте от Emilia в Вторник, 15 декември 2020 г.

Коментирай