logo

Емилия стана секси хищник, изненада със... СНИМКИ

Емилия стана секси хищник, изненада със... СНИМКИ

Емилия за пореден път зашемети феновете си с начина, по който изглежда на новия си дългоочакван албум "Акула", който официално излезе на музикалния пазар в първия ден на декември.

Музикалният проект поставя начало на най-празничния месец от годината и е подаръка, който звездата на телевизия "Планета" прави на своите многобройни почитатели в навечерието на Коледа и Нова година. И е повече от гореща на него!

Секси ретро СНИМКА на Емилия и Деси Слава взриви мрежата

Иновативният продукт се разпространява освен на традиционните компактдискове и на флаш памет, което се случва за първи път в България.

Емилия се разходи със секси облекло в гората и срещна "лошия" вълк СНИМКИ

"Акула" е 12 самостоятелен албум на Емилия, който излиза 8 години след появата на последния й проект "Смелите си имат всичко". Музикалната селекция включва общо два диска, в които са поместени най-големите хитове на певицата от изминалите години. Меломаните ще открият 30 заглавия, сред които са самостоятелните парчета "По-силна ставам", "Оставаш сам", "Само мой", "Да бях от гадните", "Специално за всяка" и др.

Интерес ще предизвикат и дуетите "Обичай ме" с Борис Дали, "Акула" и "Тръгвай си" с Денис Теофиков, "По такива си падам" с Емрах, "Отиваш си" и "Питбул" с Тони Стораро, California и #Напусни с DJ Цеци Лудата Глава, както и "Кой ще му каже/ Boi Tegali Li" и Balkania с Ави Бенеди, Dame Tu Amor с Лазар, "В София дойде" с Aristos Constantinou, "Една любов" със Sakis Coucos.

Заради името на новия й албум, поп фолк дивата веднага бе оприличена от някои от феновете си на хищник, само че с много дози сексапил и излъчване, което не може да остави никого равнодушен.

Емилия показа любопитно ВИДЕО и направи много лични признания

В "Акула" заслужено място намира и хитовият международен проект Djeale, обединил Емилия, Кости, Джей Мали и Додо./show.blitz.bg