Драма в дома на Рени! Синът й вече не е... СНИМКА

Драма в дома на Рени! Синът й вече не е... СНИМКА

В скорошно тв гостуване поп фолк дивата Рени сподели за голяма семейна драма, която не й дава покой. Става дума за големия син на звездата Борис и решението, което е взел неотдавна.

Пред Гала в "На кафе" изпълнителката си изля душата и призна, че това, от което я боли най-много в момента, е свързано с решението на големия й син Борис да напусне дома си.

Бившият мъж на Рени й нанесе жесток удар! Съди я за... СНИМКИ

От думите на поп фолк дивата става ясно, че до решението на момчето се стигнало след поредица от скандали между певицата и бившия й мъж Борис Пилософ. "Той е на възраст, в която лесно може да бъде манипулиран", заяви Рени и добави, че големият й син иначе е мъж мечта за всяка жена с комбинацията си от качества.

Рени изпоти Цитиридис! Показа си жартиерите, а той...

Наскоро изпълнителката заяви, че има заведено дело от бившия си съпруг - за намаляване на издръжката, която той превежда на синовете си. Какъв изход ще има съдебната сага между двамата, ще стане ясно скоро./show.blitz.bg

Коментирай

Бобо

Бобо 10.06.2021 9:30

А какво да прави детето ,да гледа как шибат майка му постоянно ли ?

До Бобо

До Бобо 10.06.2021 18:53

Сигурно си много прав! Глезлата Рени цял живот кокетничи, че всеки припадя пред нея, а истината е, че много са възмутени от нейното високомерно и лигаво държание. Децата й не случайно я напускат и правят добре!

Знаеща

Знаеща 11.06.2021 0:02

Егати бащата да не си плаща издръжката на децата

Без значение

Без значение 11.06.2021 0:08

Големи капацитети сте, майка ви стара!

Аз Варна

Аз Варна 11.06.2021 8:13

Тази внимание ли търси?Защо си вади кирливите ризи на показ.Изтървала е края,има много тънка граница на връзката майка-дете и Рени просто е скъсала връзката.Трябва постоянна комуникация с детето още повече в тийн възраст.Сама си е виновна,покрай егото си е забравила за децата.

ахами

ахами 11.06.2021 11:59

голема новина - че малкия михлюзин решил да не го дондурка повече майка му