logo

Бившият мъж на Рени й нанесе жесток удар! Съди я за... СНИМКИ

Бившият мъж на Рени й нанесе жесток удар! Съди я за... СНИМКИ

Бившият съпруг на фолк певицата Рени - Борис Пилософ, е завел дело срещу нея за намаляване на издръжката, с която подпомага отглеждането на двете им деца - Борис и Аспарух.

Решението на експоловинката на поп фолк дивата обаче, съвсем не предизвиква изненада в нея, макар тя да си признава, че е, меко казано, огорчена.

Рени изпоти Цитиридис! Показа си жартиерите, а той...

"Има ли нужда от коментар? Това не е мъжко поведение, не е възпитателно, още повече, че имаме двама синове. По такъв начин ли трябва да възпитава две момчета, когато станат мъже - по такъв начин ли трябва да се държат и да се отнасят с майките на децата си", коментира Рени пред "Телеграф".

Рени с ново гадже! Издаде се, че той е...

Бизнесменът и чалга звездата са разделени от доста време, но все още не могат да намерят начин да общуват нормално, дори и в името на децата си, които се оказват обикновено най-големите потърпевши. Преди време Рени дори е коментирала, че Писолоф се е опитвал да настрои децата срещу нея, особено що се касае до отношенията й с по-големия й син Борис, който е тийнейджър.

Припомняме, че преди два дни Рени навърши 52 години. "Все още съм в Рожен. С най-добрите ми приятелки, на едно прекрасно местенце. Разхождаме се, ходихме до манастира, ще отидем и до храма на Преподобна Стойна. Прекарах един от най-хубавите си рождени дни - на чист въздух, хубава природа, с хубави хора", споделя изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай

EGATI

EGATI 01.06.2021 20:27

пача

Джон

Джон 02.06.2021 3:16

Глупак. И моята жена е певица и ходи на частни партита. Те всички са така - няма да се изтърка. Иначе нямаше да имаме и Мустанг в гаража.

Док

Док 02.06.2021 19:40

Мечка