logo

Рени изпоти Цитиридис! Показа си жартиерите, а той...

Рени изпоти Цитиридис! Показа си жартиерите, а той...

Фолкпевицата Рени, която наскоро афишира нова любовна връзка, успя да изпоти Николаос Цитиридис при гостуването си в неговото шоу. Хитовата звезда си показа жартиерите, а гологлавият грък си глътна граматиката и забрави за какво е сложен в шоуто. 

Изпълнителката на "Като птица съм свободна" показа два жартиера и разказа любопитна история пори сдобиването си с тях още през 1989 г. 

Звездата, която зад гърба си има успешна кариера и в Сърбия, нагорещи ефира и накара водещия на шоуто да се препоти и изчерви от срам, след като му показа свои червени и бели жартиери, които преди години си е купила от Берлин.

Тогава за първи път видяла жартиери и си ги купила, без да има нужда от тях и никога не ги е използвала, стоят си с етикета и цената. те й навяват спомени за това пътуване, което се оказва превратно в живота й. По-късно решава, че талантът й трябва да се чуе от повече хора и прави блестяща музикална кариера, а хитовете й нямат преброяване.

Рени разкри, че за първи път видяла секс списание в Норвегия и с музикантите си купили няколко броя. На границата ги конфискували и не успели да ги пренесат до България и да покажат на приятелите си тук колко са напреднали зад граница./show.blitz.bg

 

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 09.05.2021 12:09

НИМА НЯКОЙ ОЧАКВА ОТ ЕДНА ПРОСТИТУТКА И ЕДИН ПЕДЕРАСТ ДА ПОКАЖАТ НЕЩО СМИСЛЕНО?

един

един 09.05.2021 14:29

Боко в затвора...

citirikata

citirikata 09.05.2021 21:34

ima geiski 4orapi kato na sa6o kadiikata