Диона заряза гаджето и шокира с драстична промяна! СНИМКИ

Диона заряза гаджето и шокира с драстична промяна! СНИМКИ

В последните няколко години Диона прави само драстични промени и в професионално, а както се оказва - и в лично отношение. Екс рапърката, която стана поп фолк певица наскоро се раздели с доскорошния си продуцент Галин, а същото последва и за любимия й Торино.

Гаджето на Диона вече е в минало време за нея, въпреки че двамата буквално заляха мрежата в последно време с романтичните си фотоси и послания. Показността обаче, както обикновено, рядко отговаря на реалността между двама души. Потвърждение за това е профила на изпълнителката в социалните мрежи, където вече няма нито една съвместна снимка с Торино.

Диона го закъса сериозно със здравето!

Накараха Диона да си сложи силиконов бюст заради... СНИМКА

Явно Диона е решила да скъса с миналото във всяко отношение, защото освен с гаджето, се раздели и с цвета на косата си и вече официално е в отбора на блондинките.

Задникът на Диона лъсна на СНИМКИ 18+

С новия цвят на косата Диона грейна и в последното си видео заедно с колежката си Ивайла. Въпреки всичките си напъни да изненада с коренна промяна обаче, поне засега новоизлюпената блондинка не се радва на окуражителни коментари от страна на феновете си в социалните мрежи, а даже напротив - към нея валят все по-хапливи реплики./show.blitz.bg

Коментирай

Ттт

Ттт 31.01.2021 9:46

Много е красиво това момиче.