Диона го закъса сериозно със здравето!

Диона го закъса сериозно със здравето!

Рап сензацията Диона го е закъсала със здравето, разбра ексклузивно наш репортер. Звездата от Койнаре си е направила сериозен проблем и то от глупост.

Рапърката, която отскоро подписа с компанията на Галин и обяви, че влиза в редиците на попфолк звездите, навсякъде ходи със слънчеви очила. Това обаче не се дължи на гъзария. Диона има проблем с очите и това налага да не сваля аксесоара от лицето си.

Диона си показа дупето СНИМКА 18+

От няколко дни Диона има сериозно възпаление на очите. Зрителните органи са червени, а тя вижда замъглено. До този здравословен проблем се стигнало от некачествено залепване на изкуствени мигли, на които Диона държи.

Мария Илиева оплю жестоко своя колежка

Рапърката се заканила, че ще подбира по-внимателно козметиката си и ще купува качествени неща, за да не си създава такива проблеми, които пречат и на работата й.

Диона видя, че с рапа няма да прокопса и реши да мине в отбора на чалгата. Тя представи вече първото си парче, което е съвместно с двете момичета на Галин - Лидия и Десита. Песента се превърна в тотален хит и почитателите на Диона нямат търпение да видят какво ще им представи сега./show.blitz.bg

Коментирай