Диона си показа дупето СНИМКА 18+

Диона си показа дупето СНИМКА 18+

Скандалната рапърка Диона се подготвя за ново начало. Наш репортер научи, че бившата брадърка е подписала договор в новата музикална компания на фолкпевеца Галин. 

Певицата от Койнаре дълго време се овъртала около напористия певец и ето, че най-накрая той й отвори вратата. Диона е готова и с първия си проект в новата фирма. Била готова на всичко, за да успее и във видеото захвърлила всички дрехи. Галин оповести кадър от предстоящото видео, където Диона позира с бельо от сексшоп. 

Мария Илиева оплю жестоко своя колежка

Диона се гаври жестоко с Мегз, Азис, Кулагин и други (ВИДЕО)

Някои от почитателите на фолка се объркаха и помислиха, че това е кадър от нова фотосесия на Галена. Оказа се, че двете певици си приличат, а сме свикнали и смядовската дива да я виждаме в по-провокативни пози и облекла. "Галин ще удари шестица от тотото с Диона. Има потенциал в нея и е готова на всичко за успех", коментират запознати. 

Говори се, че на Галин му изтича договора с "Пайнер" в началото на 2020 г. и окончателно ще се раздели с димитровградските си продуценти. И ще започне все по-упорито да работи за собствената си фирма, в която са вече Лидия и Десита. Двете момичета бързо набраха популярност и  се радват на голям интерес от клубовете. /show.blitz.bg

Коментирай