logo

Диона стресна с тази СНИМКА от болницата

Диона стресна с тази СНИМКА от болницата

Диона шашна феновете си с последното си стори в социалните мрежи, от което става ясно, че тя е в болница и й се извършва медицинска интервенция.

За тяхно успокоение обаче, по всичко изглежда, че новоизлюпената поп фолк певица доброволно се е подложила на процедурата в популярна клиника в Истанбул.

Диона си показа дупето СНИМКА 18+

На един от фотосите изпълнителката показва абоката, който стърчи от ръката ѝ, а под него е добавила емоутка с формата на сърце. И признанието: "Тези хора са невероятни и се грижам за мен като принцеса! Нямам търпение да ви споделя причината за престоя ми тук". 

Диона се замеси в убийство, забърка и Румен Радев ВИДЕО

Какво точно си е правила Диона и какви са резултатите от интервенцията, съвсем скоро ще стане ясно от самата нея. Певицата никога не е крила, че си пада по всевъзможни разкрасителни процедури и подобрения, така че очакваме с интерес онова, което ще покаже този път.

Диона заряза гаджето и шокира с драстична промяна СНИМКИ

Припомняме, че в края на миналата година Диона си сложи фасети на зъбите. Има и хиалурон в устните. Признавала е също, че "ако човек има нужда от това нещо и то ще допринесе да се чувстваш по-добре, аз съм много "за"./show.blitz.bg

Коментирай

Maiko mila

Maiko mila 10.06.2021 13:08

Garanciq si e slogila za postoqnno edno dildo v gaza

Чичо

Чичо 10.06.2021 13:36

Диона алфа ..комплексирана селска пръчка