Диона не издържа и направи поредно болезнено признание СНИМКА

Диона не издържа и направи поредно болезнено признание СНИМКА

Диона едва ли ще преживее някога спонтанния си аборт в края на март миналата година, но и постоянно търси отговор на въпроса защо са й се случили толкова неприятни събития в живота за кратко време.

Бившата рап певица и настояща чалга звезда призна и за разпадането на семейството си в предаването на Алекс Сърчаджиева по bTV. Всъщност направи го за първи път малко преди спонтанния аборт миналия март. Причината за финала на отношенията била, че мъжът до изпълнителката не бил готов за сериозна връзка. 

Диона се видя в чудо, нейни фенове си татуираха лицето й върху... СНИМКИ

"Обвинявам го. Двама ни обвинявам по равно", каза тогава Диона, която не скри, че е имала доста тежка и проблемна бременност, а заради аборта изкарала почти две седмици в болница.

Първо в БЛИЦ: Диона катастрофира тежко след участие СНИМКА

"Имаше момент, в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв", сподели още Диона и добави, че непрекъснато си задавала въпроса: "Защо?". Питала се дали нейният урок е бил да спре с борбата за слава и кариера, или е нещо друго, което тепърва ще осъзнава в живота си.

Когато загуби детето си преди година, Диона проплака: "Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере". И да, в този тежък период тя наистина спряла да работи. "Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя... сглобих се напук на всичко и всички"./show.blitz.bg

Коментирай