Диона се видя в чудо, нейни фенове си татуираха лицето й върху... СНИМКИ

Диона се видя в чудо, нейни фенове си татуираха лицето й върху... СНИМКИ

Запалени фенове на певицата Диона решиха да я изненадат по доста оригинален начин. Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното име на ръцете си. 

Певицата получи маслените рисунки на снимки и видимо не успя да се сдържи при тази мила гледка. Преслава, Борис Дали и Джена също имат фенове, които са си татуирали техните лице някъде по тялото. 

„Карате ме да летя от щастие и да се просълзявам в същото време. Не знаете колко много се радвам, че съм ви докоснала и вдъхновила дотолкова. Благодаря ви за тази любов, за подкрепата и за безрезервната вяра в мен“, заяви емоционално Диона за нетрадиционната фенска подкрепа.

На една от татуировките Диона е в почти цял ръст, като акцент е дупето й, което изпъква на преден план. На другата телесна рисунка тя пуши, а големите й гърди са изрисувани детайлно.

На последното й участие в столичен клуб Диона видя за първи път на живо творенията на ръцете на свои почитатели и се просълзи от сцената. Дано един ден въпросните младежи не съжаляват, че са изрисували голяма част от ръцете си за певица, която може след години да не им е любима./show.blitz.bg

 

Коментирай

КОй

КОй 14.02.2023 14:13

Прости селяци да си татуират циганска курва по тялото

бай Хуй

бай Хуй 14.02.2023 16:05

Аз искам да си татуирам на к.ура, като чукам ще си мисля , че е тя.

АТИЛА

АТИЛА 16.02.2023 8:20

Пък аз ще татуирам гъзът си с муцуната на моя любим комшийското мъжко магаре че кат ме дрънди да му е кеф.