logo

Десислава призна какво я е мъчило през последните месеци...

Десислава призна какво я е мъчило през последните месеци...

Десислава  призна, че е имала жестока следродилна депресия и това е била причината да избягва така упорито медийното пространство в последно време.

След раждането на втория си син поп фолк дивата с ангелски глас направо се сринала психически, признава самата тя, но вече е в пълна готовност отново да влезе в предишните лъскави обувки.

Десислава показа малкия си син СНИМКИ

"След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало.

Десислава проговори за наднорменото си тегло СНИМКА

Преди майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен. Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция.

От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", споделя с неприкрито вълнение изпълнителката, която сподели и още нещо много съкровено:

"Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза: "Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала". Аз се разплаках заедно с него." 

Десислава подари кола на сина си, той фучи със 140 км/ч

"Сега няма как да го допусна, защото съм много по-зряла и осъзнала, колко е важно да бъда до детето си, а и приоритетите се променят. Човек по един начин разсъждава, когато е на 20, по друг – на 30 и съвсем по друг – на 40.", добавя още гласовитата блондинка, която междувременно вече работи активно по цели два нови проекта, единият от които съвсем скоро ще види бял свят./show.blitz.bg

Коментирай