Десислава показа малкия си син (СНИМКИ)

Десислава показа малкия си син (СНИМКИ)

40-годишната Десислава се опитва да съчетава майчинството с професията си. Тя се нави да роди дете на много по-младото си гадже Благой Найденов, само и само да не я остави като предишния й младок, на който все отлагаше да го дари с наследник. 

Сега Деси е щастлива е малкия си син Борис. Певица се хвали пред приятелки, че ММА боецът Благой Найденов много й помага в грижите за пеленачето. Именно той извежда мъника на разходки в парка, докато Деси през това време спинка сладко. На него го оставя и нощно време, когато има участия в различни краища на България. 

В началото Деси имала намерение да си вземе детегледачка, която да й помага в грижите за мъника. Нейната свекърва обаче се обидила и последвал жесток скандал. Майката на Благой изразила желание тя да се грижи за внучето си, когато родителите са възпрепятствани. 

Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" няма притеснения да споделя снимки на сина си, който от малък обича да позира и да се усмихва на обектива. 

В края на декември Деси и Благо отпразнували пумно първия рожден ден на Борис. Певицата поканила най-близките си приятели и всички колежки с деца. Рождения ден на мъника бил помрачен от гаджето на Джина Стоева, който видимо пиян сзапочнал да се заяжда с гостите. Хванал на мушка Галена, която побързала да си тръгне, надушвайки накъде отиват нещата. 

Не такъв късмет имал Джордан, който бил подложен на обидни квалификации и накрая приятелят на Джина счупил чаша в главата му. Първоначлано певецът обмислял да съди побойника, но бързо се отказал предвид тромавата ни съдевна система.

Носят се слухове, че след тази постъпка Джина се разделила с бащата на дъщеря си Ивая и многократно звъняла на колегите си с извинение. Деси обаче се зарекла, че повече няма да празнува рождения ден на сина си по този начин. Докато е малък ще кани единствено майки с деца и ще се лиши от присъствието на техните половинки. /show.blitz.bg

Коментирай

lek

lek 25.03.2019 20:09

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz