Десислава проговори за наднорменото си тегло СНИМКА

Десислава проговори за наднорменото си тегло СНИМКА

Пищните извивки на Десислава отдавна са по-коментирани, отколкото вокалната й дарба и дори личният й живот.  Макар мнозина да защитават блондинката и да одобряват формите й, не са малко и тези, които смятат, че е недопустимо да е толкова дебела, тъй като е чалга звезда.

Неодавна Десислава си пусна лайф видео в Инстаграм, чрез което комуникира с феновете си в реално време. Всеки можеше да пише и да й задава всякакви въпроси, но разбира се, певицата сама решаваше как да отговори, пише „Галерия“.

Разбра се от какво дебелее Деси Слава...

Докато течеше въпросното лайф видео, Десислава беше засипана с обидни и дори грозни коментари относно външния си вид. „Грозна си“ и „Ошишкала си се“, бяха сред най-често срещаните изказвания.

Папарашки СНИМКИ на Деси Слава от плажа стреснаха феновете й!

Десислава се опита да ги неглижира и да прояви чувство за хумор и самоирония. „Да, доста съм се ошишкала. Започнах да тренирам, но не знам кога ще отида отново в залата“, заяви саркастично певицата.

За да покаже, че вече не обръща внимание на забележките за външния си вид, попита приятеля си Благой кога ще хапнат някакво десертче. Гаджето й, като истински кавалер, й даде рамо и отсече, че пожелава на всяка жена на годините на Десислава да изглежда като нея./show.blitz.bg

Коментирай