Дебора каза всичко за ужаса, обяви и голяма новина ВИДЕО

Дебора каза всичко за ужаса, обяви и голяма новина ВИДЕО

След жестокия инцидент, който преживя, Дебора от Стара Загора рестартира изцяло живота си. Това се случи не само заради старанието и професионализма на лекарите, които й направиха над 400 шева по тялото, но и на едно изненадващо предложение, което тя не е очаквала изобщо да получи - да се присъедини към лейбъла на Галин и да записва музика.

Първият дует на Дебора вече е факт и той е с една от актуалните звезди в поп фолка - Лидия. Песента се казва неслучайно "Разбити мечти" и за броени часове натрупа милиони гледания, което си е своеобразен рекорд. За Дебора пък, това е истинска сбъдната мечта!

След кошмара: Дебора стана фолкпевица и обяви, че...

"Участвах в предаване, в You Tube и имах изненада - от Галин, която изобщо не очаквах. Той ми предложи да запиша песен...", каза с вълнение Дебора в тв интервю за Нова телевизия. До нея през цялото време бе и Лидия, с която се държаха за ръце.

Тук е мястото да ти благодаря, Дебора! За мен цялото случване на тази песен е кауза. След целия този кошмар, който си изживял, не просто да продължиш да живееш, а да се бориш за мечтите си. Тя е изключителен боец, прекрасна дама!", заяви Лидия, която на няколко пъти изрази възхищение от младата си колежка.

Галин каза цялата истина за битата Дебора и че през ноември ще... СКРИЙНШОТ

"Аз разбрах за този случай от медиите. Помня колко потресена бях, от дъното на цялото си същество. Няма да крия, че след това не спах добре", добави още фолкзвездата. 

"Още като излезе първата й песен - "Няма да ми мине", си я следя постоянно", не скри и самата Дебора, която на моменти трудно прикриваше голямото вълнение, с което говори в студиото.

"Помня, че първия въпрос, който зададох на Галин, когато разбрах, че ще пея с Лидия, беше дали тя наистина ще се зарадва, дали наистина иска да съм аз... Това ми бяха притесненията", добави искрено още Дебора и не скри, че тази първа песен е сбъдната мечта за нея. 

"Тази песен ми сбъдна мечтата, но най-голямата ми мечта е да бъда на сцената и да пея", все пак даде заявка за кариерата си младото момиче, което в края на интервюто, на въпрос дали работи вече по втора песен, се усмихна утвърдително, макар без да даде конкретен отговор.

На въпрос към Лидия дали е усещала притеснение в Дебора по време на снимките на песента, изпълнителката отвърна така:

"Дори и по време на снимките да я е било страх, не й личеше по никакъв начин... Това ми направи веднага впечатление. При мен в такива моменти винаги мои близки са били около мен, наоколо, а тя беше в този момент съвсем сама. Изключителен герой е!"

Разбира се, нямаше как и двете да не засегната болезнената тема за насилието над жените, която не е от вчера в съвременното ни общество и със сигурност, за съжаление, случая на Дебора няма да е последния.

"Държа и моля - да не се мълчи, да говорим повече за това, което ни се случва. Историята на Дебора, независимо какво тя избере да прави оттук нататък, я прави абсолютен символ в борбата срещу насилието. Тя ще бъде вече гласът на безгласните и възмездието, от което всички ние, като общество, имаме нужда. Да не се срамуваме, да говорим!", отправи апел Лидия.

"Искам да отправя послание към всички жени - ние сме красиви и не трябва да се крием. Лягам и ставам с това, не мога да крия, но се надявам с течение на времето това да мине. Помага ми цялата тази любов на хората. Хората, които излязоха в цяла България, и разбира се, семейството ми, благодарение на тях съм на крака.

Има моменти, в които се чувствам добре, но ги има и другите. Гледам да се справям. Всички са до мен и ми помагат", сподели Дебора. А на въпрос какво мисли за това, че 15 съдии в Стара Загора отказаха да поемат делото й, младото момиче първоначално замълча, след което добави:

"Мисля, че не е редно да отговарям на този въпрос.. За да не попреча на делото за в бъдеще. Какво чувствам ли... не е честно."

Към днешна дата се старая да слагам музиката пред всичко друго, за да не мисля за другото, но това не е възможно напълно, защото то вече е част от миналото ми. Искам хората да бъдем единни и да има повече справедливи наказания. Вярвам в това, много се надявам!

Животът е твърде кратък, за да го живееш някъде, където не се чувстваш оценена, уважавана, обичана и влюбена в живота. Моля се все повече от хората да избират доброто и заедно като общество да направим голямата крачка към промяната, от която всички ние имаме нужда. На мен лично ми се живее в такъв свят", завърши Дебора./show.blitz.bg