Галин каза цялата истина за битата Дебора и че през ноември ще... СКРИЙНШОТ

Галин каза цялата истина за битата Дебора и че през ноември ще... СКРИЙНШОТ

Галин призна за здравословен проблем, който му пречи да се изявява като певец. Фолк идолът е закъсал с гласа си, става ясно от споделеното от него в социалната мрежа.

Откровението изпълнителят направи след въпрос, поставен от негова последователка, дали може да му изпее нещо съвсем импровизирано.

По този повод певецът даде да се разбере, че няма нищо против да удовлетвори желанието на почитателката си, но заради влошеното си здраве няма как да направи това.

„За жалост съм с грип и гласът ми звучи ужасно… Общо взето пия чайове, хапчета Исла, и се надявам до утре вечер да съм добре", разкри той.

Заради здравословния си проблем с вируса, Галин със сигурност трудно би могъл да изпълнява сценичните си ангажименти, но пък всички му желаят бързо възстановяване, за да може отново да ги радва на клубната сцена.

Междувременно актуалният певец и продуцент даде отговор кога ще излезе песента с Дебора от Стара Загора, която претърпя домашно насилие от приятеля си, като бе нарязана с макетно ножче. Музикалният й дебют ще бъде през ноември, обеща той.

Припомняме, че в първото си интервю след инцидента Дебора сподели, че много обича да пее и посочи Галин като най-любим за нея певец. Той пък я изненада, като й подари специално написана песен, която да запише в професионално студио./show.blitz.bg

Коментирай

dimass

dimass 27.10.2023 12:28

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон--- https://mub.me/medik