Бони изви шоколадова снага на плажа и нагорещи страстите! СНИМКИ 18+

Бони изви шоколадова снага на плажа и нагорещи страстите! СНИМКИ 18+

Бони определено няма никакво намерение да изпраща лятото, поне не скоро. Вместо това гласовитата фолкпевица събира погледите от плажа с апетитната си фигура, за която се грижи много старателно, дори когато релаксира.

Атрактивната изпълнителка показа завидна форма от плажната ивица, където освен че демонстрира стегнато тяло, показа и нагледно как се е сдобила с него.

Бони сподели щастлива новина

Бони прикова вниманието на околните с тренировките си, а от снимките й в социалната мрежа се вижда, че тя не е сама в здравословното си начинание.

Компания на изпълнителката на "Клада от страст" правеше нейна добра приятелка, а един от многото коментари под поста й бе от модела Маги Сидерова, която дори я покани във фитнес залата, за да изпълняват заедно упражненията.

Бони и дъщеря й накараха плажуващи да онемеят! СНИМКИ 18+

Колкото и да не й се иска обаче, Бони ще каже чао-чао на морската идилия, защото в началото на септември стартира турне в САЩ и Канада.

Бони получи предложение за брак. Отговорът е...

"Много съм развълнувана от поканата и нямам търпение да се видя с моите фенове там, които от години жадуват да се съберем и да се забавляваме!", бе написала дори наскоро по този повод в мрежата фолкдивата./show.blitz.bg

Коментирай