Бони получи предложение за брак. Отговорът е...

Бони получи предложение за брак. Отговорът е...

Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването на първия й албум. Партито се състоя в лъскав столичен клуб.  Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“.

Фолк звездата има усет в организирането на купони, но с този вдигна нивото. Богатата украса, съчетана с кетъринг, изобилстващ с хайвер, впечатляващ с уникална изработка и вкус, изненадаха приятно гостите. За великолепната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. Всичко създаваше усещането за лукс и приказка.

Специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели. От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и др., а от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и съпругът й Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд и още… Бони беше заобиколена от важни за нея близки и приятели.

Бони: Амбициите ми са различни от това да се видя булка

След зарята, подготвена като изненада от гласовитата звезда към нейните гости, заедно с тортата, спокойно можем да обобщим, че това събитие бе на високо ниво.

Бони хвана микрофона и започна празника с емблематичната "Клада от страст", която оказва превратен момент за Бони и се превърна в неостаряващ хит. След това микрофона хванаха и нейните колеги, които също я поздравиха с едни от най-големите си хитове. 

Това не беше всичко, в края на вечерта тя получи специален подарък – годежен пръстен, неизвестен беше изпращачът му, известно обаче за всички ни е, че тя отказа поканата и върна пръстена, вярна на себе си, каза: „Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важна, за мен е чест, но отказвам пръстена“./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 13.06.2019 14:38

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH