Бомба! Глория става баба съвсем скоро СНИМКИ

Бомба! Глория става баба съвсем скоро СНИМКИ

Голяма новина разтърси поп фолк средите! Глория ще става баба в началото на следващата година, а дъщеря й Симона е станала още по-хубава заради бременността си.

Бременността на 24-годишната Симона обяснява защо Глория реши да приеме приятеля на дъщеря си Симона като член на семейството, след като първоначално посрещна младия красавец с хладно безразличие.

Глория шашна с признанието, че... СНИМКИ

Симона и Дани са заедно от пролетта на тази година. Двамата прекараха първият „локдаун“ през април консумирайки любовта си, а през лятото Симона бе неотлъчно до Даниел, който работеше като сервитьор в Слънчев бряг. Източник близък до младата двойка потвърди пред Lifеonline, че Симона наистина е заченала от любимия и скоро в началото на 2021 година ще направи майка си – баба.

Симона запозна гаджето с Глория, а нейната реакция я втрещи

Това се вижда и от последните изяви пред ТВ камерите на Симона Загорова. Тя определено се е разхубавила и е качила килограми. Изглежда по-женствена от всякога и разбира се много щастлива.

Край! Глория и дъщеря й напускат България, ще живеят в чужбина

По първоначална информация Даниел Милушев е работил в органите на реда, но през лятото той бе зарязал униформата и започна работа в известно заведение в Слънчев Бряг. За новата любов на Симона се разчу през март, но откога точно датират отношенията й с Дани не е ясно. След като стана известен като потенциален зет на поп фолк примата, Даниел Милушев изтри Фейсбук профила си и заключи акаунта си в Инстаграм./show.blitz.bg