logo

Симона запозна гаджето с Глория, а нейната реакция я втрещи

Симона запозна гаджето с Глория, а нейната реакция я втрещи

Симона Загорова отново намери любовта и по всичко личи, че е много щастлива с новия си любим Даниел. За голяма изненада тя започна момчето първо с баща си, който живее далеч от България. Но за Симона мнението на майка й Глория винаги е било най-важно. 

Въпреки това срещна половинката си със своята майка едва преди няколко дни. А реакцията на Глория изненада доста нейната последователка в музиката и живота. 

Изненада! Вижте кой застана до Глория и какво си показва... СНИМКА

Преди време се пишеше в жълтите издания, че Глория не харесвала гаджето на дъщеря си, но съдейки от последната им снимка и коментарите, които тя оставя под други кадри на двойката, явно, че това са поредните изфабрикувани лъжи.

Припомняме, че навръх 24-я си рожден ден тя официално представи половинката си на своя баща. Чаровната брюнетката сподели в Инстаграм тогава снимки от борда на самолет. Крайната им дестинация бе Стокхолм, където от години живее Илия Загоров. Той също приел Даниел за зет и бързо намерили общи теми за разговор. 

Наскоро в интервю Симона и Глория заявиха, че обмислят да емигрират извън страната. Това доста уплаши техните фенове, но те побързаха да уточнят, че ще бъдат наблизо и ще си идват доста често. Вероятно визират вилата си в Гърция, където смятат да се установят за по-продължително. 

"Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде" – категорични са те. Глория изгради изключително успешна кариера, като заложи на свой собствен стил.

"Каквото и да се случва в моя живот, в главата ми винаги звучи музика. Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе" – откровена е тя. Певицата подчерта, че предпочита да създава авторска музика, а като свой пропуск до момента отбелязва липсата на повече дуети, но скоро смята да поправи този пропуск, споделя още Глория. Ние сме сигурни, че освен нова музика, може скоро и да има друг прекрасен семеен повод, който да се отпразнува в семейството./show.blitz.bg

Коментирай

Зори

Зори 21.11.2020 20:00

лйо прституд?

Читател

Читател 22.11.2020 12:27

Стига ни занимавайте с тези прости...титли.....

Анна

Анна 23.11.2020 1:18

Всички чалгарки да емигрират все ми е тая. Чалга певачка с собственна вила в Гърция.... Само тя си знае какво е правила през последните години за да я притежава тая " вила в Гърция" Както и на всички нас ни е ясна самата истина за тази " вила"

Пълнач

Пълнач 23.11.2020 5:04

В името на Негово Величество Хуя,курвите правят чудеса!

Кристиян

Кристиян 23.11.2020 8:34

Зетя ня Глория трябва да прави по често секс със нея, за да го уважава. Така тя ще му бъде като резервна гума за кола.

Валя урагана

Валя урагана 23.11.2020 8:37

В Гърция със свирки може и апартамент да си купи.

Kokala

Kokala 23.11.2020 9:53

Като го знам Даниелчо какъв крадец,комарджия и лъжец е..... Направо може да се каже,че са ударили бингото с него

milkostoyanov

milkostoyanov 23.11.2020 10:17

Ау, феновете им "се уплашили", че ще заминат извън България... Просто ужас нЕкакъв, как ще живеем без Глория и Симона? Господи, неее...

ури

ури 23.11.2020 15:22

както се вижда от снимката този ги поебава и двете