logo

Глория шашна с признанието, че се... СНИМКИ

Глория шашна с признанието, че се... СНИМКИ

Глория посвети уикенда си на домашен релакс, препрочитайки биографичната си книга. Певицата сподели пред своите почитатели в социалната мрежа какво е усещането й, връщайки се към спомените. И успя да ги срази с едно от признанията си.

"Чета и препрочитам някои неща от моята биографична книга "До последната усмивка". Колко неща съм разказала и колко съм забравила да ги спомена. В каква вихрушка съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било страх.

Изненада! Вижте кой застана до Глория и какво си показва... СНИМКА

Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх! На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам и само да съм здрава, аз и близките ми, ако знаете още какви планове имам…", откровена е примата на родния поп фолк, която е убедена, че човек трябва да има характер, да спазва своите принципи и да вижда светло.

Край! Глория и дъщеря й напускат България, ще живеят в чужбина!

"Да искаш да учиш, да надграждаш, не да рушиш, да продължиш напред, въпреки всичко… Да носиш позитивизма в себе си – гордея се с това мое качество. За това, че не се извинявам, за това, че съм себе си… Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим един език и гледаме в една посока. И как хора, които нямат полза от теб, сами си тръгват от живота ти, нали така?! – Няма какво да вземат…” – пише примата на попфолка.

Симона запозна гаджето с Глория, а нейната реакция я втрещи

Певицата с усмивка казва още за себе си: “Просто едно раче с малко скорпионско съм аз и за мен това е перфектната комбинация, иначе не бих оцеляла. С една дума няма невъзможни неща! Само поискай – не говори, а действай!!! Влезте в моя свят, там е светло и красиво! – Обичам ви! Глория”./show.blitz.bg

Коментирай

Михаил Даниелов Станински Това

Михаил Даниелов Станински Това 23.11.2020 14:33

Браво Глорче ето така те искам продължавай с тези речи .

Корят

Корят 23.11.2020 15:56

Бангия. Ебалник долен

Коко

Коко 23.11.2020 20:26

Много куха лейка с куп пластични корекции.

Шашко

Шашко 23.11.2020 21:55

Шашна се Шашко, ошашави се, та чак се ошашуни до най-шашавото ошашание. Кой те Шашко ошашани, че тъй се ошашкуняви? Да не си чел за шашавата Глория?

до коко

до коко 24.11.2020 12:34

Браво Коко.Добре го каза.Тази не спря да прави муцуни и да се прави на дама от висшето общество.Галяяя,не се получава,разбери го!Смешна си,бъди естествена,ще се харесаш повече.Селско женище и това е.

Коко

Коко 24.11.2020 18:11

На тази проста селянка кой ли и е написал "книгата"?! Вероятно в нея е пълно с украсени измишльотини, но липсват подвизите и в мутренските среди в началото на т.нар. и "кариера".

МЪНКИ

МЪНКИ 24.11.2020 18:35

Наи- големия боклук в българския шоубизнес,пя 10-год след това пее на кожен микрофон и до днес,надута селска пръчка от Две могили,лошото е че ,съсипва и дъщеря си.