Азис взриви Ваня Щерева с това признание: Майка ми ме е... ВИДЕО

Азис взриви Ваня Щерева с това признание: Майка ми ме е... ВИДЕО

Азис може и да не говори често за личния си живот, но затова пък, когато реши да го направи, бива коментиран дълго след това в социалните мрежи.

Кралят на поп фолк у нас, както не без основание е наричан от години изпълнителят, направи неочаквани признания пред Ваня Щерева в подкаста й "Наобратно" и за първи път реши да повдигне завесата за доста щури и ексцентрични истории, в които е бил активен участник, разбира се.

Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

"Както обикновено, той е непредвидим. Няма да отиде някъде, където гледат милиони, но ще дойде при моите 20 хиляди. Зарадва ме много, когато се съгласи да си говорим в моя начинаещ и неиздържан технически подкаст, защото харесва съдържанието му. А съдържанието винаги е спонтанно. Няма намислени теми и въпроси. Само той си беше измислил да ме изненада като ми подари нещо, което нямам. Благодаря ти", споделя актрисата и водещ.

Азис показа СНИМКА на брат си, всички онемяха от вида му

За първи път Азис е до болка откровен за майка си, на която е благодарен за много неща в живота. Фолкпевецът разкри и каква е точно сестра му, която се оказва коренно различна по характер от него.

"Майка ми е много умна, много мъдра… Женска енергия много хубава има тя. Сестра ми е нищо общо с мен. Чувството за хумор – ок. Много чувствителна – много ни е готино, но е срамежлива, притеснителна. Няма да си поиска чаша вода, няма да бръкне в хладилника… Аз, ако съм, ще си поискам – едно залче да хапна, пък те, хората, ще сложат…".

Азис показа бебето ПЪРВА СНИМКА

"Майка ни ни е възпитала по два коренно различни начина и двамата. Мен ме е възпитала да оцелявам, да се боря, а нея – на нищо! Единствено да готви, да чисти – тези, домакинските неща", разказва още хитовият певец./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 23.03.2023 22:48

Вие още малко ще го изкарате заслужил артист от циг...пардон,ромски произход.Какво ни занимавате с един баш чалгаджия,та даже го пускате и реклама по телевизията,без да се свените,че го гледат и малолетни!

София

София 24.03.2023 5:40

Аlex теб знаелите някой, че си жив боклук такъв

баста

баста 24.03.2023 10:21

От доста отдавна никой не се интересува нито от Гъзис,нито от Ваня Щерева и битието им.Напразен опит за привличане на внимание с претоплени манджи.