Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов вече започва да се размива покрай стотиците вече коментари на известни и неизвестни по темата в публичното пространство.

След като стана ясно, че Вергов печели делото, обвиненията срещу актрисата набъбнаха мощно, вследствие на което тя показа още по-драстични снимки от побоя, които не бяха виждали бял свят досега.

Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и... грим СНИМКИ

Някои обаче, побързаха да подложат на съмнение дори и тяхната автентичност. Една от тях се оказа Ваня Щерева, която не за първи път дава мнение по темата.

Писателката и актриса открито заяви, че не вярва на тези снимки, подкрепяйки тезата си с интересна информация за гримьорските трикове: "Междудругото, гримьорите използват един силикон за тези неща, става точно такова, като истинско", пише Щерева в коментар в социалните мрежи.

Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

Разбира се, не всички споделят това мнение. Мрежата прелива от коментари по сагата Димитрова/Вергов, които не изглежда скоро да стихнат. Мнозина се съмняват и в казаното от Вергов, който засега не е подкрепил с конкретика думите си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 19.03.2023 11:24

Разюзданият милф Ваня Щерева е първа приятелка на дъщерята на Вергов а е на възраст да и бъде майка.Много''хубав''пример ще и дава за живота.

Жена

Жена 19.03.2023 12:19

Ваня щерева, и вие се оказахте една нагаждачка и интересчийка! Ама разбираемо е за вас, иначе как ще оцелявате!error

Дон

Дон 19.03.2023 13:23

Няма ли край тази сага? Това ли е най-важното в живота на арт...., а и в нашия живот? Това ли правят театрите, с морала скарани, с интригите напред? Хайде да кажем на тези, които пишат и публикуват - СПРЕТЕ СЕ!

Бой,ебан и сръбска музика.

Бой,ебан и сръбска музика. 19.03.2023 13:29

К,во лошо има?

ники

ники 19.03.2023 14:17

Може да не е официално обвинен Вергов не означава, че е невинен. Няма място в "Капките"

ники

ники 19.03.2023 14:18

Може да не е официално обвинен Вергов не означава, че е невинен. Няма място в "Капките"

Намери

Намери 19.03.2023 15:48

Се кой дава акъл!Тая неудачница Щерева! Нито е артистка,нито е писателка,нито е певица,нито е красива!Една голяма подлизурка и к...а.Колко млади мъже минаха през леглото.й И тя,нагаждачката разбира от рани и от медицина!Пфу,отврат!!!!

Няма ли медал биячът на жени?

Няма ли медал биячът на жени? 19.03.2023 16:33

Няма ли още медал за регистрирания хулиган, бияч на жени? От МУТРЕНСКА "театрална" България? По негови признания "бил голям хулиган", регистриран и два пъти изключван от училище. Учил в Руска гимназия, не завършил, учил в МЕИ, не завършил, изкарал курс за актьор и станал "голям актьор"....

карт

карт 19.03.2023 22:29

Оставете хората на мира

нико

нико 20.03.2023 6:32

е,мис пиги-истината е някъде там.ако е виновна тя- ДИана,тя вече понесе всичко от вашите грозни уста.....НО АКО Е ОБРАТНОТО.....ВИНОВНИТЕ ВЕЧЕ СТАНАХТЕ ДЕСЕТКИ,С ВИНА НЕ ПО МАЛКА ОТ ТАЗИ НА ИЗРОДА

Кака Станка

Кака Станка 20.03.2023 7:14

Понеже Ваня Щерева е еталон и модел за подражание, та публикувате какво била казала.Вергов и бил разказал всичко?!Нали не е имало нищо?И В.Щерева иска някак да напомня за себе си. Не така.Грозна история.