Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим! СНИМКИ

Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим! СНИМКИ

Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все по-любопитен развой. След като стана ясно, че Вергов печели делото, ето че сега в социалните мрежи се отприщи истинска вълна от коментари на техни колеги. Поредното включване е от Луиза Григорова.

Актрисата застана твърдо зад колегата си Юлиан Вергов в скандала му с Диана Димитрова и за да поясни какво точно има предвид, постна любопитен коментар в профила си в социалните мрежи, свързан с насилието.

Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

От снимките и текста на Григорова излиза, че според нея снимките, на които Диана Димитрова е насинена, всъщност са пресилени и са... просто грим. Именно с тях тя обвини Вергов в упражнено насилие и дори е категорична, че той я е удрял.

Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че...

От думите на Вергов пък, вече стана ясно, че е видял Диана да праща ужасяващи гласови съобщения на собствената му дъщеря, но така и не огласи повече подробности. И точно това е станало причина за разправията между двамата преди години.

"Направихме филм за домашното насилие. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното. Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпросът, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!

Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха... ДОКУМЕНТИ

И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели(защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.

Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш. Благодаря за вниманието!", гласи поста на Луиза Григорова./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 16.03.2023 11:12

Пачавро гледай си грозния мъж и недей квича от свинарника, дойдохте ни до гуша с измислените си истории.Наркомани манипулатори!

Капитана

Капитана 16.03.2023 11:14

Написаното горе се отнася за смешната актриса Дианка!

ПАЩОВА

ПАЩОВА 16.03.2023 12:43

Истина е! Дидито е бита! И ебана....

Шибек

Шибек 16.03.2023 14:15

Бой до насиране

Леля Мале

Леля Мале 16.03.2023 15:55

Г- н Вергов дайте гласност на написаните от Д. Димитрова съобщения до дъщеря Ви. Все пак ако има нещо неприлично да се срамува който ги е писал. Така хората ще спрат да вярват на лъжи и заблуди по въпроса кой кого е насилил.

kravar

kravar 16.03.2023 19:05

DRISNI NA DIARIQ !

Мария

Мария 16.03.2023 21:40

То е ясно ,че е проявено насилие , но няма достатъчно доказателства. Няма оправдание за насилието . Това , че го провокирала и т.н.Впечатлена съм от грозните коментари по случая .

"бил голям хулиган"

"бил голям хулиган" 17.03.2023 1:04

По негови лични признания: "Като ученик в руската гимназия в София бил голям хулиган. Два пъти го изключвали заради невъздържано поведение и се наложило да завърши средното си образование във вечерно училище...." hotnews.bg/article/2022041602302980300

Гого

Гого 17.03.2023 7:12

Политици ненаказуеми. Артисти също

ха ха Хо

ха ха Хо 17.03.2023 19:19

И тази бездарница Луиза се изокА на мегданО,т.е в медийното пространство.

berenice

berenice 20.03.2023 22:30

Изключително досадна и неприятна жена - да защитаваш някой, който проявява агресия към жена е изключително жалка и подла постъпка.

Която и да сэм

Която и да сэм 22.03.2023 9:57

Този и майка й са без грам морал и тя тръгнала да съди????Пачавра от класа!Как грозно постъпи със сина на големият Иван Иванов -докато трябваше Иван да я подготвя за НАТФИЗ,се влачеше подир момчето.Влезе да следваш и го напусна.Как се определяш ти,пачавро долна.