Андреа спря хапчетата, получи нова страшна криза

Андреа спря хапчетата, получи нова страшна криза

Състоянието на Андреа става все по-тежко, а след последната й изцепка, направо излезе от контрол. Близките и почитателите й отчаяно се питат какво се случва с нея, а мнозина смятат, че е спряла да си пие хапчетата.

Както самата тя беше признала навремето, след раздялата с Кубрат Пулев е изпаднала в жестока депресия и се е наложило да взима антидепресанти.

Някои предполагат, че певицата е спряла лекарствата, за да не пълнее, тъй като от някои от тях настъпват промени в организма и се качва на тегло. А знаем манията й за слабост, към която отдавна се стреми и залага на фотошопа да я показва перфектна към феновете, които все още са й останали, пише "Телеграф". 

Андреа обаче не осъзнава, че сама ги отблъсква от себе си с поведението си. Последната й криза беше преди броени дни, когато тя пусна публично видео, на което плаче в истерия и нарежда несвързани думи, но на английски. Явно е, че това е послание към някого и затова го реди на чужд език, но лицето й, излъчването й, съсипания й вид, говорят много.

Да, Андреа още не може да преодолее Кобрата, каквото и да говори по въпроса. Действията й показват, че е все по-зависима от него и миналото им. Дори самият Пулев се намеси и призна неотдавна, че се тревожи много за бившата си.

Това, че има жена и две деца не му пречи да уважава и да цени Андреа, с която са били заедно толкова време. "Тя трябва да си помогне сама, да се лекува, да се спаси", казва боксьорът./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 24.09.2023 9:22

Чалгарката има родители и брат които да се погрижат за здравословното и състояние.Няма нужда манията на всички луди да натрапвате по сайтовете.

Мария

Мария 24.09.2023 20:37

Никой мъж, не си заслужава това