Андреа пак прекали с фотошопа (СНИМКА)

Андреа пак прекали с фотошопа (СНИМКА)

Фолкпевицата Андреа вече прекалява с обработването на снимките си. Фотошопът се превърна в нейна запазена марка и дори критиките в социалните мрежи не са способни да я откажат от манията да се прави перфектна, каквато отдавна вече не е. 

Половинката на Кубрат Пулев пусна провокативен кадър от почивката си в Тайланд. На него изпълнителката на "Неблагодарен" е под водата на красивия остров Фи фи  с нужната екипировка - очила, шнорхел и плавници. Явно се е отдала на популярното за региона гмуркане. А позата й е крайно смешна за под водата и си личи, че при нея всичко е с цел провокация и реклама. 

Чрез помощта на фотошоп Андреа се е направила съвершенна, като излязла от приказките русалка. Уви, на живо певицата отдавна се сбогува със сексапила, благодарение на който проби преди години. Заради здравословен проблем чалгарката качи рязко килограми, но явно не може да преживее тази промяна във външността си. Затова е репила поне на снимки да се радва на хубаво тяло, макар и доста пипнато. А както вече писахме, тя няма притеснения да премахва природни забележителности от снимките си, ако те пречат на нейното виждане за красиво. 

Освен със сексапилната си фигура, Андреа се сбогува и с челните позиции в лекия жанр. От две-три години няма нито един хит, а участията са все по-малко и то предимно в села и малки градове. Отсъства от програмата на топ клубовете в страната. А и хонорарът й от 1500-2000 лв. издава, че вече е в редиците на треторазрядните изпълнителки. /show.blitz.bg

 

 

Коментирай

PODOPA

PODOPA 31.01.2019 16:48

Шиши бързо в Родопа

Стига се правила на куррва

Стига се правила на куррва 31.01.2019 21:32

Да ражда деца докато им кой да я оплоди....

kapa

kapa 01.02.2019 16:13

Potanala e na danoto,kato iutia za gladene.

Джаро

Джаро 02.02.2019 1:20

Ебахти подувляка противен! Такава мацка беше , как се докара до тоя вид , като буре!?!?!

kaka suzi

kaka suzi 06.02.2019 9:06

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9