logo

Спипаха Андреа в страшна издънка (СНИМКИ)

Спипаха Андреа в страшна издънка (СНИМКИ)

Фолкпевицата Андреа за пореден път провокира социалните мрежи със своя разголена снимка. На всички ни е ясно, че половинката на Кубрат Пулев се прави секси с помощта на фотошоп и в действителност не е толкова перфектна, каквато излиза на снимките в профила си.

Намесата на фотошоп ясно личи при последната й снимка, на която в стремежа си да се втали и направи фотоса като картичка, е сътворила голям гаф.

След като Благой Георгиев надраска с монета  Колизеума в Рим, Италия, Андреа реши пък на родна земя да се подиграе с един от символите на Родопите и Пампорово. 

Явно кулата на връх Снежанка в Пампорово е загрозявала пейзажа и Андреа е решила просто да я премахне. „ШОУ“ ви показва и истинската гледка, която се разкрива от местоположението на Андреа в известен ресторант в планинския курорт. И за сравнение нейният вариант, който е минал сериозно разместване от някой факир на фотошопа.

 

 

  

Телевизионната кула на в. Снежанка е един от символите на Родопите и Пампорово. Съоражението е построено през 70-те години от инж. Иван Янтахов. Строежът започва през 1973 г., като кулата е пусната в експлоатация през 1978 г. 

Полуголите снимки са нещо обичайно за залязващата звезда и дори възмущението на Кобрата не може да я откаже. Да показва тялото си Андреа не спря, дори когато качи рязко килограми и вече не е секссимволът, който беше преди десетина година. Вместо това е решила да продължава да поддържа този имидж със специални ефекти. Уви, на живо ситуацията е съвсем различна и не случайно е забранила на заведенията, в които пее, да я снимат. Нито пък разрешава снимки с фенове.

Коментирай

Дедо

Дедо 09.01.2019 12:07

Кулата е в дясно от нея, но кадърът не я е хванал. Иначе е играл фотошоп, но вярвайте капацитетът им не е толкова голям, че да му обръщат внимание.

Мистър Х

Мистър Х 09.01.2019 12:44

А бе, кухи лейки прости, толкова тъпи станахте че нема и накъде повече. то и дете може да види, че стивката не е една и съща. Евтини драскачи с евтини сензации.

Недоумяващ

Недоумяващ 10.01.2019 23:56

Тя е ясна . Да се чуди човек на Кубрат,че търпи всичките й гафове !

Коч

Коч 11.01.2019 10:51

Готино е мацето, стига сте го одумвали. Сладуранка секси.

ДОКТОРА ОТ ЛУДНИЦАТА

ДОКТОРА ОТ ЛУДНИЦАТА 11.01.2019 11:44

Аз се чудя на този КУБРАТ ПОЛЕВ защо не си хване едно свястно момиче? Е.бати мазохистичния глупак!

Пак ли.?

Пак ли.? 12.01.2019 22:21

Сефте ?!!