Андреа пак изуми мрежата, съблече се чисто гола насред... СНИМКА 18+

Андреа пак изуми мрежата, съблече се чисто гола насред... СНИМКА 18+

Поп фолк дивата Андреа е все така жадна за внимание, само че вече е готова да се пусне не просто по силно изрязан дрехи или бански костюми, а така, както майка я е родила.

Последователите на звездата са направо потресени от това, което правя тя напоследък, защото през броени дни пуска в профилите си в социалните мрежи голи снимки и видеа, веднъж от басейна, веднъж край морето.

Андреа пусна още по-брутално ВИДЕО 18+ от басейна и обяви война на... 

Този път Андреа е край Адриатическо море, в Дуръс, Албания, където очевидно си прекарва доста палаво, съдейки от кадрите. Кой е зад обектива обаче, все още остава загадка.

Вместо да получи много комплименти за визията си, за която щателно е поработила с любимия си фотошоп обаче, Андреа получи поредната доза хейт. Ако все пак някои от феновете й се насладиха на гледката, за други тя е просто за "без коментар".

Андреа се продава в скандален сайт, ето цената й СКРИЙНШОТ

"Когато имаш крещяща нужда от внимание", "Отдавна си дъно!", "Тази жена тотално изперка. Май има крещяща нужда от мъж", "Де да изглеждаше така и на живо...", гласят само част от негативните реакции./show.blitz.bg