Алисия потресе с признание за сина си! Оказа се, че той не иска...

Алисия потресе с признание за сина си! Оказа се, че той не иска...

Скорошно признание на поп фолк певицата Алисия предизвика много реакции сред феновете и последователите й в социалните мрежи.

Оказва се, че не кой друг, а родният й син не одобрява професията, на която се е посветила. Валери-младши очевидно не се чувства особено комфортно при мисълта, че майка му е певица, а баща му Валери Божинов - футболист. Недоволен е заради голямата им популярност и липсата на спокойствие в личен план.

Нова шашма в "Капките"! Алисия гази колегите си с лъжа!

Той така и не могъл да свикне с факта, че цяла България познава родителите му.

"Синът ми не обича интервюта и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все пак поиска да ме подкрепи на първото ми предаване в "Капките" и каза: "Мамо, моля те само никой да не идва и да не ме питат нищо!", разказа в интервюто си за Нова телевизия Алисия.

Единственото  нещо към което на фолк певицата й е трудно да проява характер е именно детето. "Той е най-голямата ми слабост в живота и точно по тази причина отлично се научи как да ме манипулира. Опитвам се да проявявам характер към него, но трудно", отсича тя.

Алисия се обезобрази, феновете й са шокирани... СНИМКИ

На първо място Алисия се опитвам да научи Валерко да бъде добър човек. "Да бъде постоянен, да не се отказва пред трудностите, да бъде смел, да бъде самостоятелен, защото той е мъж и трябва да бъде", категорична е звездата, която обаче не се определя като обсебваща майка.

"Даже изобщо не съм. Изискваща - да, на моменти критикуваща. Аз съм като баща и майка в едно. Понякога се старая с чувство за хумор да подходя. Миличко да му обясня, че е свършил нещо, което не е трябвало. Миличко да му обясня, че поради тази причина ще бъде наказан", споделя брюнетката пред Мон Дьо.

Алисия се похвали с нов мъж, ето кой е той... СНИМКА

"Искам хем да бъда лошата майка, хем да се опитам да го спечеля като приятел, защото и това е важно в тези години, в които той си има своята среда и неговите приятели. На него вече не му е интересно да отидем задено на кино. Трябва да си крада от това време с него, за да получа някаква откровеност, искренност и приятелство", допълва още тя./show.blitz.bg

Коментирай

!!!!!

!!!!! 16.03.2022 8:15

Всички отказваме да коментираме

Мачкал Чесън

Мачкал Чесън 16.03.2022 10:13

И тая се мисли за звездъ...

DRAKON

DRAKON 16.03.2022 18:32

pylni gluposti ot taq misleiki se za ne]o!!prosta 4algadviika!!!

Куку

Куку 16.03.2022 18:56

Шъ съ разплача!

Ехххх...

Ехххх... 20.03.2022 17:13

Защо сме толкова лоши ???. Еми права е жената със син тийнейджър.... Така е....като всяка майка е загрижена. Кво като е певица, преди всичко е човек !