Алисия се похвали с нов мъж! Ето кой е той... СНИМКА

Алисия се похвали с нов мъж! Ето кой е той... СНИМКА

Певицата Алисия се похвали с нов мъж и отправи предизвикателство към последователите си в Инстаграм да познаят кой е той. 

Позалязлата напоследък звезда се е щракнала с тайнствения мъж, но от него се вижда само половината му тяло и лице. А предположенията вече валят, като едно име се споменава най-често.

Този път не става въпрос за нов любовник, макар че от дълго време не сме чували да си е сменяла интимния партньор, което е доста странно за нея и навиците й от миналото. Алисия отново е решила да удря по конкуренцията във фолка с дует. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_)

Песента трябваше да види бял свят още вчера, но звездата реши да отложи премиерата и да попита почитателите си с кого смятат, че този път е записала дует. От коментарите става ясно, че Алисия може би е подала ръка на младия си колега Лео, който изгря на музикалната сцена преди няколко месеца в дует с Деси Слава. 

Фенове на певицата вече надигат недоволен глас относно честите дуетни парчета на певицата. Те смятат, че Алисия се е пуснала по течението и прави дуети с колеги, които плащат масрафа и тя не дава и стотинка. Друг е въпросът, че от години Алисия няма нито един хит, но продължава да държи огромен хонорар, тъй като името й е добре познато покрай любовните й терзания./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Нелина

Нелина 29.12.2021 16:47

Чини ми се че е Коко .

све

све 29.12.2021 20:12

Залагам на 2 месеца...

къню

къню 29.12.2021 20:36

някои баламурник ще е

Експерт

Експерт 30.12.2021 3:21

Прилича ми на Денис Теофиков, лека му пръст. Може би са записали песента преди трагичната му смърт.

Гном

Гном 30.12.2021 19:00

Едни и същи галфони си ги въртят тия разпоретини.

Биби

Биби 31.12.2021 6:36

Горкичката направо да я ожалиш.