Нова шашма в "Капките"! Алисия гази колегите си с лъжа!

Нова шашма в "Капките"! Алисия гази колегите си с лъжа!

Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „Като две капки вода” - заподозряха зрители на забавното предаване. Чалга дивата вокално се справя по-добре от талантливата Крисия, която до момента търпи пълно фиаско в предаването.

„Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето й беше доста фалшиво, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните й. Не е възможно да пее толкова добре в „Капките”. Най-вероятно се е споразумяла да записват предварително песните, да й обработват гласа и на лайфа да пускат записа”, коментира пред „Уикенд” човек от бранша.

Феновете на певицата също са единодушни, че на участия дивата от Вакарел разчита изцяло на плейбек и ако се опита да изпее нещо на живо, то няма нищо общо с обработения й глас. Именно заради това всички са изненадани от вокалните й възможности в шоуто.

Не е невъзможно Алисия да има договорка с Маги Хаваджиян и да са се споразумели да записват и обработва песните, които изпълнява, за да не се излага, защото иначе ще е страшно. Факт е, че почти всички й предричаха провал още щом разбраха, че ще участва./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай

Зтител

Зтител 13.03.2022 11:56

Е моля ви, засрамете се! Журито и без това я отрязва като кисела краставица! Недейте! Хора сме! Пее си жената!Кой колкото може и Радков и Моньо готини са!

Дядо Стефчо

Дядо Стефчо 14.03.2022 3:48

На кого му пука какво пее, всеки си представя как я пори анално.

Пламенчо

Пламенчо 15.03.2022 1:25

Браво, дядо Стефчо! Ако не го беше написал ти щях да го напиша аз.