Звезда от "Откраднат живот" втрещи с лесбийска история

Звезда от "Откраднат живот" втрещи с лесбийска история

Първата целувка на Неда Спасова, която играе медицинската сестра Кая Райкова в сериала „Откраднат живот”, била с момиче.

Това призна самата тя при скорошна своя медийна изява. Тогава чаровната актриса била на 14 години и тъкмо си хванала гадже. Работата била, че никога преди това не била целувала момче.

Изненада! Неда Спасова призна какво е преживяла в личен план СНИМКИ

Притеснена, Неда потърсила помощ от най-добрата си приятелка, която е малко по-голяма. „Отидох при нея и я помолих: „Моля те целувай се с мен, защото ме е срам да се целувам с първото ми гадже”, споделя актрисата.

Красавицата не за първи път изпада в откровения. През пролетта, покрай сериала „Откраднат живот”, Неда призна, че преди време е имала любов като тази на героинята си Кая Райкова. Признанието й бе по повод заплитането на сюжета на сериала около връзката на красивата Кая с д-р Карагьозов (в ролята е Владо Карамазов) и симпатиите му към героинята на Яна Титова, пише "Уикенд". 

Потрес! Сестра Кая Райкова от "Откраднат живот" свалила 11 кг. СНИМКА

Младата актриса е само на 28 години, но в любовта е станала по-мъдра. „Мисля, че съм получила уроци, които са ми за цял живот. На финала след такива емоционални връзки, взаимоотношения, когато те е боляло, било ти е кофти, неприятно, обаче някак си, тръгваш  си по-щастлив от цялото това нещо, защото си станал по-мъдър, малко по-загрижен за себе си, малко по-обичащ себе си. Защото важно е да обичаме себе си, за да могат и другите да ни обичат”, споделя тя./show.blitz.bg

Коментирай

tyo

tyo 03.01.2021 13:55

БЛИЦ какви св@рки правят всеки ден на Тиквата, а това било извратено

Петко

Петко 03.01.2021 14:10

А първият к.р който е целунала

Тоти Валдев

Тоти Валдев 03.01.2021 16:25

До Петко: За първия и к. не знам, но аз бех първия, който и целува пут~ето.

Инфекшъс - Зеку

Инфекшъс - Зеку 04.01.2021 9:01

Боли ме шмайзерът!

Anonymous

Anonymous 04.01.2021 13:24

Всеизвестно е, че в НАТФИЗ кандидатства доста народ със съмнителна сексуална и личностна ориентация, но пък с претенции да са елит, културтрегери, духът и гласът на нацията. Видяхме Оскарите до какво дъно стигнаха, с манията си за величие, сега да видим и нашите докъде ще стигнат.

денди х

денди х 04.01.2021 15:26

НАТФИЗ =СОДОМ-ГОМОРОВО КОТИЛО