Звезда от "Откраднат живот" се закани сериозно! (СНИМКА)

Звезда от "Откраднат живот" се закани сериозно! (СНИМКА)

Диана Димитрова е една от най-въздействащите актриси от хитовия сериал "Откраднат живот". Каквото и да направи, актрисата винаги предизвиква вниманието, коментарите и реакцията на феновете си. Особено сега, когато така се закани от социалната мрежа, че от чара й на всички свят им се зави.

Любимата на мнозина д-р Огнянова от сериала наскоро си смени драстично прическата. От дългата й гъста коса вече няма помен. Диана Димитрова вече е с ултра къса коса, но е все така секси и впечатляваща. Причината за промяната във визията дошла като спонтанно решение на актрисата.

В един хубав слънчев ден тя решава, че просто трябва да промени нещо в себе си. И, разбира се, прави това, което веднага ще забележат и всички останали - прическата. Въпреки че феновете й бяха свикнали с по-женствения й вид, оказва се, че този ефект сега е дори още по-категоричен.

"Женствеността не се изразява само в дългата коса. Много е интересна тази жена! И става все по-интригуваща", гласи един от коментарите в мрежата.

Разбира се, срещат се и негативни изказвания от почитателите на сериала, според които твърде късата коса на д-р Огнянова, отнема много от чара, който тя вече успя да наложи в предишните сезони на продукцията. Кои реакции ще надделеят обаче, предстои да разберем съвсем скоро, когато Диана Димитрова ще дебютира официално с новата си прическа в епизодите на "Откраднат живот", тъй като до момента все още виждаме старото й амплоа./show.blitz.bg

Коментирай

Зрител

Зрител 09.03.2019 16:43

Не ми харесва така. С дългата коса беше секси. Не, не .....да си пуска дълга коса. Така е много обикновена. Не прави впечатление....

taka e

taka e 12.03.2019 16:41

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq