Звезда от "Откраднат живот" се съблече гола на плажа СНИМКА 18+

Звезда от "Откраднат живот" се съблече гола на плажа СНИМКА 18+

Сериалът "Откраднат живот" се оказа най-успешната българска продукция до момента, а актьорите в него много бързо добиха огромна популярност. 

Една от главните героини в продукцията, сочена и като безспорен секссимвол, реши да привлече вниманието с голи снимки. Едва я разпознахме на еротичния кадър, който разкрива цялата й женственост. 

Става въпрос за красивата Ирина Митева, която в сериала се подвизаваше в ролята на Ина. Първо бе жена-държанка на лодея Фотев, след което се залюби с д-р Тасев. Нейната роля бе изключително силна и ще се помни дълго. Феновете на сериала все още тъгуват за нея, след като в края на миналия сезон се самоуби и напусна филма завинаги. 

Красивата актриса предизвика бурна вълна от коментари и феновете я определят като най-силната героиня от всички сезони на сериала. Тайничко се надяват сценаристите да измислят някакъв вариант и да я върнат обратно, тъй като играта й бе феноменална. 

В момента снимките по новия сезон на сериала са стопирани, тъй като един от актьорите - Владо Пенев, е дал положителен резултат на теста за ковид. Очаква се да мине карантината и отново всички да се съберат на снимачната площадка./show.blitz.bg