Зуека взриви ефира! Година след емигрирането в Испания призна, че... СНИМКИ

Зуека взриви ефира! Година след емигрирането в Испания призна, че... СНИМКИ

Преди година Васил Василев - Зуека емигрира от България и избра Испания за мястото, където да продължи живота си заедно със своето семейство. Към днешна дата актьорът не желае да прави равносметки, както мнозина очакваха. Предпочита да се наслаждава на мига, на всичко, което му се случва и вижда около себе си.

"Още от самото начало имахме период, в който трябваше да оформим своето място. Когато човек е щастлив, винаги се чувства прекрасно", това сподели Зуека в телевизионно интервю пред Нова телевизия. И добави, че не е от хората, които могат да постигнат мир със себе си.

Дъщерята на Зуека го остави безмълвен, постигна нещо голямо СНИМКИ

"Чувствам се прекрасно, това е, но такива като мен никога нямат мир със себе си (смее се) Луд умора няма."

Причините да поиска да си тръгне от България не са тайна. Актьорът ги описва така:

"Реалността в България ми дойде в повече малко след рестрикциите за ковид кризата. Казах си - явно е дошъл момента, иначе не съм имал такова намерение. Сега се опитвам да се ръководя от две неща, когато рисувам - най-вече картината да е позитивна, което не означава, че вътре в нея не може да има тъга. Няма правилно и неправилно, всеки вижда това, което вижда. Тъгата и радостта винаги вървят ръка за ръка, само любовта е сама, не върви никога с омраза. Това пресъздавам и аз в картините."

Удар в ефир: Рачков заби нож в гърба на Зуека

На въпрос дали е приключил окончателно с актьорството, Зуека отвърна положително, но всъщност добави, че продължава да работи с Влади Априлов и даже двамата в момента имат турне.

"С актьорството приключих, защото вече съм човек на възраст. Но веднъж заразиш ли се, това е за цял живот. Продължаваме турнето с Влади Априлов - в Канада, в Калифорния и завършваме на 30 октомври в Атланта.

Кошмар за Зуека в Испания, пред фалит е заради... СНИМКИ

Предстои ми и изложба в Чикаго в три части, която е и първата ми самостоятелна изложба, за което много се вълнувам."

Васил Василев е от хората, които винаги гласуват, когато има избори. Независимо дали е разочарован от случващото се или пък вижда положителна промяна. "Трябва да се гласува, а не само да се мрънка"!

"В момента света е в голяма криза, икономическата тепърва ще започне, а аз имам предвид най-вече кризата на стойностите. Пропагандата в България е прекалено много през всичките тези години назад, навлязла е в главите на хората дотолкова, че те трудно ще погледнат през малко по-различен ъгъл за това откъде идват неволите, ниските заплати, нещастието в България. Това е именно и една от целите на пропагандата в България - просто да се притъпят сетивата. Хората да не се замислят.

Зуека се отпусна сериозно в Испания, вижте как изглежда вече СНИМКА

На мен просто не ми се минаваше през същия този път, който минах с дъщеря си, не го исках и за нашия син. Исках нещо различно, друго място, друга реалност. Не мога да кажа, че никога няма да се върна в България, но засега това ми изглежда далечно.

Това, че мога да споделям на платно и че на хората им харесва, и разбират това, което искам да кажа, ми дава стимул. Кара ме да продължавам, да ровя още по-надълбоко и да попълвам празните квадратчета. Но да, България ми липсва, там са близките ми хора, приятелите, това е моята родина. В Испания намерих единствено спокойствие, няма друга разлика, защото и хората тук имат същите проблеми, каквито имат и тези в България"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 24.09.2022 17:31

Ма не мъ занимавайте с тоя зуек ли е суек ли е. Боли ма КОРА за тоя капутляк грозен.

Бай Ху

Бай Ху 24.09.2022 17:31

Тоа суека е грозноеб.

Халтураджията не си отива

Халтураджията не си отива 24.09.2022 19:31

Халтурата в рисунките му повтаря халтурата му в театъра и телевизията. В Испания може да халтурва само на хартия и само за малко. Огладнял е и ще се връща при Халваджиян.

Рамзан Кадиров

Рамзан Кадиров 25.09.2022 1:58

Не ни занимавайте с тоя хо-мо-бандит

Простотия българска!

Простотия българска! 25.09.2022 3:28

Ти па не чети кат не ти е интересно. Вестникът да не ти е частна собственост, че да нареждаш кво да пише и кво - не.

Митко

Митко 25.09.2022 6:02

Зуека не се изхранва от рисуване. От друго место има. Доход. Сигурно е направил някаква далавера. И за това толкова бързо изчезна в Испания. Но ще излезе на яве. Ще чакаме.

Абе

Абе 25.09.2022 9:46

Ква далавера бе, захлеби от халтурката при арменския циганин и се помисли за голема работа тоя киртак.

манги а

манги а 25.09.2022 10:15

драскачите тук с доход от 0,,2 ст месечно как си плащате нета , да драскате

Alex

Alex 25.09.2022 10:17

Зуек,нищо не рзабрах от твоите приказки!Само едно ми е ясно.В думите ти има голяма доза съжаление,че си далече от България,от приятели...И уж не се занимаваш "вече"с актьорството,пък пътуваш из света и изнасяш представления...нещо всичко край тебе е уж,И рисуването.

манги

манги 25.09.2022 10:18

драскачите тук с доход от 0,,2 ст месечно как си плащате нета , да драскате

Абе

Абе 25.09.2022 10:57

Ползвам бесплатно интернета на Мъск и го турам фустата на мангите.

point of no returns

point of no returns 25.09.2022 12:24

е какво да прави в чалгария, тя е разграден двор!?

неанонимен

неанонимен 25.09.2022 18:36

Терзанията на Зую си ги смагам на мую

Българин

Българин 25.09.2022 21:47

Не ни занимавайте с поредната мишка напуснала кораба България. А бе Зуьо, какво ти липсваше тук, като беше един от елита в халтурата? Какво си мислиш, че в Испания ще си втория Пикасо? Да, ама не?

Потен таралеж

Потен таралеж 25.09.2022 21:59

Честно казано боли ме кора за такива народни предатели. Малко зор видя и веднага избяга. На такива трябва моментално да им се отнема правото да гласуват. СЛАВА РОССИИ