Зуека шокира жестоко Маги Халваджиян с тази постъпка

Зуека шокира жестоко Маги Халваджиян с тази постъпка

Васил Василев - Зуека заби нож в сърцето на Маги Халваджиян, при това без да иска да го засегне персонално. Но думите, които изрече, са показателни - още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си - шоуто за имитации "Като две капки вода". 

С присъщата си откровеност, бившият водещ на предаването и партньор на Димитър Рачков обяви, че не гледа шоуто, защото... не му било интересно. Това взриви зрителите в мрежата в буквален смисъл.

Зуека отново проплака, кошмарът му продължава

"Хората го гледат, интересно им е, но на мен не ми е. За мен предаването беше работа и аз си я вършех. Отлично знам как стоят нещата отвътре и ми е изморително и скучно да го гледам като обикновен зрител", хвърли бомбата Зуека, с което явно намекна и за шашми, за които публиката не подозира.

Зуека се хвана за главата, ревна и предупреди всички за страшна измама

Отдавна имаше съмнения за нагласени бутони, уредени победители, нагласен зрителски вот и вот на журито дори... А сега и казаното от водещия-художник допълнително подпали фитила на мнозина.

Колкото до настоящите водещи, Зуека заяви, че първо е трябвало мястото му да бъде заето от Краси Радков, но впоследствие са решили това да бъде Геро. "С Митето работехме добре. Сигурен съм, че с който и от двамата да беше се събрал след мен, щеше пак да се получи отлично. Герасим е голям образ и много талантлив, радвам се, че е той", каза Зуека./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 15.03.2023 9:44

Не мъ занимавайте с тоа л@йнян суек.

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 15.03.2023 9:56

И тоя и другите, според него са много "велики", но като човек погледне назад вижда едни същи лайна!

Някой

Някой 15.03.2023 10:40

Как изобщо гледате тези помии?!?!?!?!?

наблюдател

наблюдател 16.03.2023 9:18

абсолютно прав

коко

коко 16.03.2023 9:56

пълна помия....Ерменци и Памаци събрани на едно...въртят си едни парички,а хората ,като лумпени се смеят на лиготии..

тв-1

тв-1 16.03.2023 11:17

Наистина тегаво,лигаво ,раздуто. Ама арменеца дава много хилядарки .

Не го гледа

Не го гледа 17.03.2023 0:57

За какво да го гледа, като вече не взема пари от там. Друго беше да проповядва халтурата и чалга за кинти, както винаги е правил, още с чалгиите със селака СЛав в Ку ку и след това! Но пък и всички знаем, че го гледа и, защото жена му не дава! Иначе ще му седне на лицето!