Зуека отново проплака, кошмарът му продължава

Зуека отново проплака, кошмарът му продължава

Бруталната измама с неговото име продължава да се вихри

Васил Василев - Зуека не може да си намери място и определено не може да се побере в кожата си. Измамата, която преди дни го извади извън строя, продължава да се вихри.

Няма как да не припомним, че вече близо 2 години Зуека не живее в България. Той захвърли актьорската си кариера и се отдаде на изкуството в Испания. Зуека се оказа огромен талант и започна да рисува, а картините му се продават скъпо из цял свят. 

Двамата с жена му естествено не разчитат само на неговите продажби, но са си отворили собствен бизнес в Испания, където доскоро бяха щастливи. 

Доскоро, защото преди седмица Зуека проплака, че е станал жертва на тежка измама. Мислейки си, че давайки гласност на случая, всичко ще приключи, актьорът се бе успокоил, но явно кошмарът му няма да го остави така лесно. 

БЛИЦ припомня, че първият път Зуека отново сам индикира какво се случва:

"Това е фалшив. Много прилича на моя, но не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща лични съобщения от мое име!", пише Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка показа, че нелегитимният профил е със същия никнейм, но накрая има още една долна черта.

Оказва се, че измамата продължава да се вихри с пълна сила. 

Преди часове Зуека проплака, че отново фалшив профил се опитва да заблуждава последователите му и да измъква пари от тях за изкуството му. Ето какво точно пише Зеука. 

 

Коментирай

kurev

kurev 13.03.2023 19:01

на тоя като му го вкараш в гъза и ще му се изправи поялника!

Мими

Мими 13.03.2023 19:11

Едва ли Курев! Слави знаеш ли колко го блъска навремето със сиренясалия питони и па същия каун си остана Зуека!

двььь

двььь 13.03.2023 23:43

Менте на ментето направили.

Възмутен

Възмутен 15.03.2023 8:16

Щастливият родоотстъпник проплака.....! Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Той беше един от каймака актьори в България! Какво му липсваше? Отиде в изметен двор, а остави други да метат нашия!

Бай Ху

Бай Ху 15.03.2023 15:22

Ма не мъ занимавайте с тоа л@йнян суек, да му се исерем фустата.