Зрители на bTV ронят сълзи за Сашо Кадиев, плашат да...

Зрители на bTV ронят сълзи за Сашо Кадиев, плашат да...

Зрителите на "Преди обед" май обърнаха плочата и след като критикуваха сериозно месеци наред Сашо Кадиев заради поведението му и редовните му изцепки в ефир, сега май им липсва. Причината е, че са силно разочаровани от заместника му - актьорът Петър Дочев, който явно все още е прекалено видимо стресиран от ситуацията.

Пот се стича като река по челото на 31-годишния нов водещ в "Преди обед", на мнение на зрителите, които не спират да се шегуват на негов гръб в социалните мрежи. Дочев, по тяхно мнение, спокойно може да бъде конкуренция на Веселин Маринов, за когото мнозина казват, че се поти като снежен човек на слънце.

Ето го новото студио на "Преди обед", а заместникът на Кадиев се стресира от... СНИМКИ

За това, че не се чувства удобно в новата си роля, говори не само обилното потене и невъзможността да отрони две думи, което Деси Стоянова се опита да замаже с непрестанно говорене, а и фактът, че се изпусна да попита в ефир кога започват рекламите.

Зрителите на предаването са категорични, че Кадиев липсва много и никой няма да е в състояние да го замени пълноценно. По-критичните дори отбелязват, че сега предаването простее до такава степен, че ще им се наложи да гледат Гала. Мнозина използваха страниците в социалните мрежи, както и официалната страница на предаването, за да призоват Кадиев да се върне, пише "Уикенд". 

Изненада! Бившата на Сашо Кадиев ще се жени, показа... ВИДЕО

Те даже написаха "Сашо, върни се!". Въпреки множеството недоволни има и такива, които пожелават успех на наследника на Кадиев и са убедени, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Петър Дочев дори призна лично, че е глътнал 2-3 бастуна, които трябва да изплюе.

Новият интериор на студиото също не бе подминат от критиките. Зрителите са категорични, че е много претрупано, тъмно и изглежда тясно. Очевидно старанието да наподобява реален дом е претърпяло пълен крах. Не липсват и предложения за смяна на интериорните дизайнери, които очевидно не са се справили добре.

Всички тези критики обаче са нищо на фона на негативните реакции, които отнесоха новите попълнения в екипа – тийнейджърки и студентки, които занапред ще трябва да представят тенденциите сред младите. Сред новите попълнения е и щерката на Юлиан Вергов – Алена. Тя е натоварена със задачата да представя теми, вълнуващи хората на възраст от 18 до 25 години, т.нар. "поколение Z", пише още изданието.

Ето го новия партньор на Деси Стоянова, който смени Кадиев в "Преди обед"

Зрители обаче са категорични, че вместо да привлече младите, каквато е целта на предаването, ще ги отблъсне категорично с новите попълнения. В първото си тв включване Алена Вергова и останалите й три колежки – Рада Димитрова, Мира Христова и София Стринска показаха как се прави чай с мехурчета, което накара зрителите да отбележат, че благодарение на тях предаването се е превърнало в слаба имитация на "На кафе"./show.blitz.bg

Коментирай

АСЕНОВА

АСЕНОВА 10.09.2023 12:17

сАШО НЕ СТАВА. Тои е разглезено, лигаво и отвратително човече. С просташко сценично поведение и реплики. Разглезен от майка си, която го боготвори и той повярва, че е най-добър. Гледала съм театрални представления. и две пари на струва. Колегите го подиграват, че им пречи на сцената.

6666

6666 10.09.2023 17:40

На задниците им е мъчно маминото лайно

1956

1956 10.09.2023 18:16

Стига с този мамин лигльо и майка му... Стига сте подготвяли почва за връщането му... Голямо щастие, че го няма вече в телевизията... Ай сиктир, не виждате ли каква ориентация има...като на леля Асена....

ВЕНЦИ ВЕНЦ

ВЕНЦИ ВЕНЦ 11.09.2023 1:22

ДА ГО НАБУТАМ И НА ДВАМАТА САШЕЕ!