Ето го новото студио на "Преди обед", а заместникът на Кадиев се стресира от... СНИМКИ

Ето го новото студио на "Преди обед", а заместникът на Кадиев се стресира от... СНИМКИ

"Преди обед" стартира с ново модерно студио, което веднага събра погледите на всички зрители. То е дизайнерски обзаведено и няма нищо общо със семплото им студио в предишните сезони. 

Освен с нов декор, "Преди обед" изненадва и с нов водещ - Петър Дочев, който е достойният заместник на Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро се отказа от телевизионната си кариера в името на любовта. 

Деси Стоянова се опита да разговори новия си екран партньор, но той се оказа не особено словоохотлив. "Не обичам да говоря за себе си", заяви той и единственото, което разбрахме за е, че обича да снима, но не е професионален фотограф и че от няколко години пуши лула. 

Първият ефир на Дочев е голям стрес за него и колкото и да се опитва да го играе на самоуверен мъжага, притеснението си личи. Коментарите за него в социалните мрежи са противоречиви. Една част от тях одобряват смяната на Кадиев, докато други зрители категорично не могат да свикнат с новия водещ и твърдят, че им е прекалено постен.

Тепърва ще видим как ще се справи Дочев като водещ на "Преди обед" и дали бързо ще се сработи с ветеранката Деси Стоянова, която също си отдъхнала от напускането на Кадив. Двамата са били в обтегнати отношения в последните години, тъй като Сашо непрекъснато закъснявал, идвал неподготвен за работа и разчитал изцяло на колежката си да свърши трудната част./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 04.09.2023 10:34

Тоя не става за това предаване.Деси сега свободно може да се лигави и да не му дава много много думата.А и това ново лице е абсолютно безизразно,каменна физиономия!Сашо поне беше палячо...Впрочем,за какво беше това предаване?

Несъгласен

Несъгласен 04.09.2023 18:37

При все че Кадиев след работа отиваше на репетиции, а вечер играеше в представления, в интервютата беше по-подготвен от Деси, която е журналист и прави само това.

Павлова

Павлова 05.09.2023 11:34

Студиото е прекалено претрупано с дизайнерски идеи , много пъстрота , разпиляност ,няма акцент ! При водещия много декламиране , сухо поднасяне на фактите , липсва ефектност , изненада - но все пак това са първи предавания - времето ще покаже !