Златка Райкова през ден с нов бански, формите й преливат (СНИМКИ 18+)

Златка Райкова през ден с нов бански, формите й преливат (СНИМКИ 18+)

Златка Райкова очевидно се радва на лека и безпроблемна бременност, щом продължава да е толкова системно активна в социалните мрежи, където обича по традиция да разпалва страстите с предизвикателни снимки.

Гърдите на плеймейтката обаче, в които има и доволно количество силикон, разбира се, вече преливат от банския й и се налага Благо да й купува през ден нови бански костюми.

Скандално! Бременната Златка пуши като комин! (СНИМКИ)

Двамата очевидно са се отдали на тотален летен релакс, защото всичките фотоси в профилите им са все с морска тематика. И както изглежда темпераментната силиконка е простила на благоговерния си.

Край с лукса! Златка и Благо смениха Дубай с... (СНИМКИ)

Припомняме, че наскоро Златка изпадна в дива ярост заради факта, че бившата половинка на любимия й Благо Георгиев - Есмер Омерова е получила годежен пръстен с поне два пъти по-голям диамант, отколкото е нейния. Сравнението с бившата и простата женска суета докарали Райкова до истерия.

Сценарист на Слави Трифонов се подигра жестоко със Златка Райкова! (СНИМКИ)

Пламъците обаче, явно вече са потушени. И понеже плеймейтката обича да си показва всичко, очакваме скоро да се похвали и с нов пръстен, например, с огромен диамант, разбира се!/show.blitz.bg

Коментирай