Скандално! Бременната Златка пуши като комин! (СНИМКИ)

Скандално! Бременната Златка пуши като комин! (СНИМКИ)

Златка Райкова възмути за пореден път последователите си в социалната мрежа, след като стана ясно, че продължава да пуши като комин, въпреки че вече е видимо бременна.

Благата вест явно не е достатъчно основание за плеймейтката да преустанови с вредния си навик поне в периода на бременността си, пише "Уикенд". Нещо повече - според очевидци Райкова дори пушела още по-активно напоследък, макар да твърдяла, че е по-малко.

Едрогърдата красавица често посягала към никотиновите папируси и поне засега, както изглежда, няма намерение да се отърве от лошия навик в името на здравето на бебето си.

"Тютюнопушенето по време на бременност уврежда здравето както на майката, така и на плода. Повечето токсини се предават на зародиша през плацентата", коментират специалистите.

Оказа се, че личният гинеколог на бъдещата майка също я предупредил за опасностите от цигарите, ала тя все още не се вслушала в съвета му. 

Златка Райкова показа бременно коремче (СНИМКА)

Макар че коремът на Златка е нараснал значително, тя продължавала да пътува на дълги разстояния и да шофира личния си автомобил. Райкова не се притеснявала от невнимателните водачи по пътищата и смело натискала педала, пише още седмичника.

Наскоро с мъжа й Благой Георгиев се завърнаха от почивка в Гърция, като през половината път именно плеймейтката е управлявала колата.

Сценарист на Слави Трифонов се подигра жестоко със Златка Райкова! (СНИМКА) 

Припомняме, че съвсем доскоро тя криеше, че чака дете от суеверие, но вече не се притеснява да показва щедро корема си. От снимките, които публикува в социалната мрежа се вижда, че Райкова е в отлична форма и засега е качила малко килограми, въпреки че бременността й напредва. 

Сега бъдещата майка престанала да се притеснява и гордо пъчела наедрелия си корем. Тя с нетърпение очаквала появата на най-малкия член от семейството и се подготвяла за раждането. 

Потрес! Благой изложи страшно Златка заради пари!

Джизъса също се вълнувал, но пък имал и някои тревоги, най-вече финансови. След края на спортната си кариера Георгиев останал без сигурни доходи и сега се чудел как да припечелва, за да поддържа висок стандарт на живот. Накрая решил да последва примера на годеницата си и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя колекция от мъжки облекла./show.blitz.bg

Коментирай