Златка показа бременното си коремче (СНИМКА)

Златка показа бременното си коремче (СНИМКА)

Златка Райкова дълго време криеше новината, че с Благо Георгиев ще стават родители. Сега обаче се престраши и пусна снимка с наедрялото си коремче. 

Плеймейтката се оказа изключително суеверна и се опита максимално дълго да запази в тайна благата вест. Макар техни приятели да ги издадоха доста рано, до този момент и двамата не даваха отговор на медиите. 

Златка, Николета и Галена - милионерки от парцалки

Преди около месец се появи снимка от столичен клуб, където ясно си личи коремчето на Райкова. Тогава тя изпадна в депресия и се притесни да не бъде урочасана. Явно вече й е минало и реши самата тя да се похвали с огромния корем.

Снимката е от последната почивка на двамата в Гърция. Именно там решили да се скрият от любопитните погледи на българите, които не спират да зяпат корема на Златка. Тя в момента е в края на петия месец, а бебето се очаква да излезе на бял свят в началото на октомври. 

Ето доказателство, че Златка и Благо чакат бебе (СНИМКИ)

Близки до влюбените гълъбчета издадоха, че Златка и Благо очакват момче. В началото плейметката била разочарована, тъй като много искала да гушка момиче. Благо обаче й обещал, че второто ще бъде момиче и така я успокоил./show.blitz.bg

Коментирай

Asesino

Asesino 17.06.2019 17:25

А Ивчето Крачунов кога ще покаже, как ражда лайна-тризначета, оплодени с тиквен рачел от Ганьо Борисов, бе, близалкаджии?